Јовичић и Стојковић већ причају о утакмици у Подгорици!

"Ако Бога да играћемо један против другог, сигурно ће то бити занимљив меч", каже везиста Црвене звезде који је први пут добио позив у А репрезентацију Србије.

Фудбал 29.09.2018 | 08:15
Јовичић и Стојковић већ причају о утакмици у Подгорици!
У трећем колу Лиге нација, 11. октобра у Подгорици, састаће се Црна Гора и Србија, две првопласиране репрезентације Групе 4 Лиге Ц са по четири бода.

Црвена звезда би могла да има чак четворицу актера на терену, уколико Младен Крстајић укаже шансу Милану Родићу, Ненаду Крстичићу и дебитанту Бранку Јовичићу, а Љубиша Тумбаковић на терен изведе Филипа Стојковића.

"Биће ми велика част да тренирам са нашим репрезентативцима, сваки играч жели да брани боје своје земље на најбољи могући начин. Шалио сам се са Филипом Стојковићем у вези са утакмицом између наше две репрезентације. Ако Бога да играћемо један против другог, сигурно ће то бити занимљив меч", прижељкује Јовичић.

Дефанзивни везиста црвено-белих први пут је позван у репрезентацију своје земље.

"Пресрећан сам што сам добио позив за национални тим. Као мали, када сам почео да тренирам фудбал, имао сам две жеље. Прва је била да заиграм за Црвену звезду, она се остварила, а друга да браним боје своје земље се управо остварује. Добио сам прилику да будем репрезентативац Србије, а за то су заслужни цео стручни штаб, као и моји саиграчи. Захваљујем им се на свему. Мислим да у нашој екипи има много квалитетних играча и ко год да је добио позив не би била грешка", сматра 25-годишњи Чачанин.

Пре одласка у национални тим, Јовичића очекују две утакмице у Суперлиги и Лиги шампиона. Прво у суботу у Београду од 20.30 (пренос на ТВ Арена Спорт) против Младости из Лучана, а потом у среду у Паризу против Пари Сен Жермена (18.55).

"Чека нас тешка утакмица у суботу, играмо против искусне екипе коју предводи одличан тренер. Дуго су на окупу и то је њихова велика снага. Мораћемо да наставимо са озбиљним радом и припремом како бисмо забележили још једну победу у домаћем првенству. Знамо сви да је титула наш приоритет и максимално озбиљно приступамо сваком противнику", рекао је Јовичић у разговору за клупски сајт.

Милојевић: Заслужио је!

Тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, честитао је свом играчу због позивања у репрезентацију:

"Мени као тренеру увек је драго да играч Црвене звезде буде на списку репрезентације. Бранко Јовичић је то заслужио играма и понашањем. То је највећа част за сваког играча, да брани боје своје земље. То ће му бити мотив више да још јаче ради и да буде онај који је био и до сада", изјавио је Милојевић за клупски сајт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар