Jovičić i Stojković već pričaju o utakmici u Podgorici!

"Ako Boga da igraćemo jedan protiv drugog, sigurno će to biti zanimljiv meč", kaže vezista Crvene zvezde koji je prvi put dobio poziv u A reprezentaciju Srbije.

Fudbal 29.09.2018 | 08:15
Jovičić i Stojković već pričaju o utakmici u Podgorici!
U trećem kolu Lige nacija, 11. oktobra u Podgorici, sastaće se Crna Gora i Srbija, dve prvoplasirane reprezentacije Grupe 4 Lige C sa po četiri boda.

Crvena zvezda bi mogla da ima čak četvoricu aktera na terenu, ukoliko Mladen Krstajić ukaže šansu Milanu Rodiću, Nenadu Krstičiću i debitantu Branku Jovičiću, a Ljubiša Tumbaković na teren izvede Filipa Stojkovića.

"Biće mi velika čast da treniram sa našim reprezentativcima, svaki igrač želi da brani boje svoje zemlje na najbolji mogući način. Šalio sam se sa Filipom Stojkovićem u vezi sa utakmicom između naše dve reprezentacije. Ako Boga da igraćemo jedan protiv drugog, sigurno će to biti zanimljiv meč", priželjkuje Jovičić.

Defanzivni vezista crveno-belih prvi put je pozvan u reprezentaciju svoje zemlje.

"Presrećan sam što sam dobio poziv za nacionalni tim. Kao mali, kada sam počeo da treniram fudbal, imao sam dve želje. Prva je bila da zaigram za Crvenu zvezdu, ona se ostvarila, a druga da branim boje svoje zemlje se upravo ostvaruje. Dobio sam priliku da budem reprezentativac Srbije, a za to su zaslužni ceo stručni štab, kao i moji saigrači. Zahvaljujem im se na svemu. Mislim da u našoj ekipi ima mnogo kvalitetnih igrača i ko god da je dobio poziv ne bi bila greška", smatra 25-godišnji Čačanin.

Pre odlaska u nacionalni tim, Jovičića očekuju dve utakmice u Superligi i Ligi šampiona. Prvo u subotu u Beogradu od 20.30 (prenos na TV Arena Sport) protiv Mladosti iz Lučana, a potom u sredu u Parizu protiv Pari Sen Žermena (18.55).

"Čeka nas teška utakmica u subotu, igramo protiv iskusne ekipe koju predvodi odličan trener. Dugo su na okupu i to je njihova velika snaga. Moraćemo da nastavimo sa ozbiljnim radom i pripremom kako bismo zabeležili još jednu pobedu u domaćem prvenstvu. Znamo svi da je titula naš prioritet i maksimalno ozbiljno pristupamo svakom protivniku", rekao je Jovičić u razgovoru za klupski sajt.

Milojević: Zaslužio je!

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević, čestitao je svom igraču zbog pozivanja u reprezentaciju:

"Meni kao treneru uvek je drago da igrač Crvene zvezde bude na spisku reprezentacije. Branko Jovičić je to zaslužio igrama i ponašanjem. To je najveća čast za svakog igrača, da brani boje svoje zemlje. To će mu biti motiv više da još jače radi i da bude onaj koji je bio i do sada", izjavio je Milojević za klupski sajt.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar