Карлеуша: Крстајићу, а мој муж?!

Певачица Јелена Карлеуша дигла глас због тога што селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић поново није позвао њеног супруга. "Знам да ће се Душко љутити, али морам да кажем!"

Фудбал 28.09.2018 | 20:20
Карлеуша: Крстајићу, а мој муж?!
Супруга фудбалера против селектора!

Најпознатија међу женама српских фудбалера, певачица Јелена Карлеуша, побунила се због тога што селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић поново није позвао њеног супруга Душка Тошића, којем је недавно преминуо отац.

"Да ли је у реду да се други пут у састав репрезентације не позива НАЈБОЉИ и најплаћенији српски дефанзивац?! Ма колико се Душко љутио, ја нећу да ћутим. Срамота. Ниједан му није ни до колена. Толико. Поздрав", написала је Карлеуша на свом Тwиттер налогу.

Ово је још један у низу спорова у и око репрезентације Србије, након што су Лука Миливојевић и Матија Настасић дигли глас и указали на свој статус у српској фудбалској организацији, репрезентацији и код селектора.

Миливојевић је био означен као "вођа побуњеника" на Мундијалу (то је најпре изјавио Крстајићев помоћмник Милан Обрадовић, а Крстајић потврдио), а потом је везиста Кристал паласа одлучно демантовао оптужбе и етикете.

Настасић је, такође, имао примедбе на статус код селектора, који је баш уочи одласка на Мундијал у Русију, на припремама у Аустрији, рекао да га "душа највише боли због Настасића". Настасић је поручио: "Нећу са Крстајићем!".

У међувремену, појавила се информација да је Крстајић боравак у Лондону искористио и за разговор са Миливојевићем, после чега је рекао да су свима врата отворена, па и Миливојевићу.

Крстајић је данас објавио списак играча за утакмице у Лиги нација против Црне Горе и Румуније у октобру. На том списку нема ни Миливојевића, ни Тошића, ни Владимира Стојковића, ни Бранислава Ивановића, нити Матије Настасића.

Крстајић је рекао да је одлучио да кроз Лигу нација даје шансу млађим играчима.

"То је процес кроз који треба да подмладимо екипу и направимо резултат. Ја Луку Миливојевића немам шта да проверавам јер знам какав је играч и човек, али ово је прилика да видимо какав је мали Максимовић, Лукић... Не тражим алиби, наравно да нам је циљ прво место, али желим и да једног дана када одем са ове позиције могу да кажем да су се афирмисали неки нови играчи", рекао је Крстајић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар