Karleuša: Krstajiću, a moj muž?!

Pevačica Jelena Karleuša digla glas zbog toga što selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ponovo nije pozvao njenog supruga. "Znam da će se Duško ljutiti, ali moram da kažem!"

Fudbal 28.09.2018 | 20:20
Karleuša: Krstajiću, a moj muž?!
Supruga fudbalera protiv selektora!

Najpoznatija među ženama srpskih fudbalera, pevačica Jelena Karleuša, pobunila se zbog toga što selektor fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić ponovo nije pozvao njenog supruga Duška Tošića, kojem je nedavno preminuo otac.

"Da li je u redu da se drugi put u sastav reprezentacije ne poziva NAJBOLJI i najplaćeniji srpski defanzivac?! Ma koliko se Duško ljutio, ja neću da ćutim. Sramota. Nijedan mu nije ni do kolena. Toliko. Pozdrav", napisala je Karleuša na svom Twitter nalogu.

Ovo je još jedan u nizu sporova u i oko reprezentacije Srbije, nakon što su Luka Milivojević i Matija Nastasić digli glas i ukazali na svoj status u srpskoj fudbalskoj organizaciji, reprezentaciji i kod selektora.

Milivojević je bio označen kao "vođa pobunjenika" na Mundijalu (to je najpre izjavio Krstajićev pomoćmnik Milan Obradović, a Krstajić potvrdio), a potom je vezista Kristal palasa odlučno demantovao optužbe i etikete.

Nastasić je, takođe, imao primedbe na status kod selektora, koji je baš uoči odlaska na Mundijal u Rusiju, na pripremama u Austriji, rekao da ga "duša najviše boli zbog Nastasića". Nastasić je poručio: "Neću sa Krstajićem!".

U međuvremenu, pojavila se informacija da je Krstajić boravak u Londonu iskoristio i za razgovor sa Milivojevićem, posle čega je rekao da su svima vrata otvorena, pa i Milivojeviću.

Krstajić je danas objavio spisak igrača za utakmice u Ligi nacija protiv Crne Gore i Rumunije u oktobru. Na tom spisku nema ni Milivojevića, ni Tošića, ni Vladimira Stojkovića, ni Branislava Ivanovića, niti Matije Nastasića.

Krstajić je rekao da je odlučio da kroz Ligu nacija daje šansu mlađim igračima.

"To je proces kroz koji treba da podmladimo ekipu i napravimo rezultat. Ja Luku Milivojevića nemam šta da proveravam jer znam kakav je igrač i čovek, ali ovo je prilika da vidimo kakav je mali Maksimović, Lukić... Ne tražim alibi, naravno da nam je cilj prvo mesto, ali želim i da jednog dana kada odem sa ove pozicije mogu da kažem da su se afirmisali neki novi igrači", rekao je Krstajić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar