Павић поносан на ОО ДНС Шековићи

Предсједник ДНС-а Марко Павић је први пут, као лидер партије посјетио Општински одбор ДНС Шековићи, изражавајући задовољство што је послије 20 година поново у овој локалној заједници.

Република Српска 28.09.2018 | 13:04
Павић поносан на ОО ДНС Шековићи
Он је похвалио рад Општинског одбора ДНС Шековићи, у протеклим годинама и нагласио да ова регија може имати два посланика те да има потенцијал који треба искористити. ДНС је изнад свих нас и општи интерес је увијек за нас био приоритет. Радујем се вашем успјеху и поносан сам на ваш рад. Након ових избора грађанима Шековића ћемо узвратити ту подршку, поручио је предсједник Павић.

Показало се да се овдје могу наћи одговорни и квалитетни људи који желе проводити политику ДНС-а, рекао је Павић у разговору са члановима ОО ДНС Шековићи.

„Имамо изузетну прилику да постигнемо добар резултат и у цијелој Републици видимо изузетну енергију у нашем чланству коју до сада никада нисмо видјели. Пробудио се ДНС и грађани нас прихватају. Ми имамо нови пут, пут економије и начин комуникације је цивилизован и људски. Од свађа немамо ништа, ми желимо да градимо Републику Српску“ поручио је предсједник Павић у Шековићима.



Предсједник ОО ДНС Шековићи Момчило Влачић је рекао да је овај Општински одбор спреман за изборе, да су 2016. године имали одличне резултате и били општински побједници, те да сада очекују још већу подршку.

Листа ДНС-а има кандидата из Шековића и сада важимо за најорганизованију и најјачу организацију. На терену имамо подршку и цијенимо што смо дочекали да преузмемо одговорност за Шековиће. Спремамо се да 2020. године преузмемо вођење општине“ рекао је Влачић, додајући да им посјета предсједника значи и да је мотив више за даљи рад.

(БН)