Pavić ponosan na OO DNS Šekovići

Predsjednik DNS-a Marko Pavić je prvi put, kao lider partije posjetio Opštinski odbor DNS Šekovići, izražavajući zadovoljstvo što je poslije 20 godina ponovo u ovoj lokalnoj zajednici.

Republika Srpska 28.09.2018 | 13:04
Pavić ponosan na OO DNS Šekovići
On je pohvalio rad Opštinskog odbora DNS Šekovići, u proteklim godinama i naglasio da ova regija može imati dva poslanika te da ima potencijal koji treba iskoristiti. DNS je iznad svih nas i opšti interes je uvijek za nas bio prioritet. Radujem se vašem uspjehu i ponosan sam na vaš rad. Nakon ovih izbora građanima Šekovića ćemo uzvratiti tu podršku, poručio je predsjednik Pavić.

Pokazalo se da se ovdje mogu naći odgovorni i kvalitetni ljudi koji žele provoditi politiku DNS-a, rekao je Pavić u razgovoru sa članovima OO DNS Šekovići.

„Imamo izuzetnu priliku da postignemo dobar rezultat i u cijeloj Republici vidimo izuzetnu energiju u našem članstvu koju do sada nikada nismo vidjeli. Probudio se DNS i građani nas prihvataju. Mi imamo novi put, put ekonomije i način komunikacije je civilizovan i ljudski. Od svađa nemamo ništa, mi želimo da gradimo Republiku Srpsku“ poručio je predsjednik Pavić u Šekovićima.



Predsjednik OO DNS Šekovići Momčilo Vlačić je rekao da je ovaj Opštinski odbor spreman za izbore, da su 2016. godine imali odlične rezultate i bili opštinski pobjednici, te da sada očekuju još veću podršku.

Lista DNS-a ima kandidata iz Šekovića i sada važimo za najorganizovaniju i najjaču organizaciju. Na terenu imamo podršku i cijenimo što smo dočekali da preuzmemo odgovornost za Šekoviće. Spremamo se da 2020. godine preuzmemo vođenje opštine“ rekao je Vlačić, dodajući da im posjeta predsjednika znači i da je motiv više za dalji rad.

(BN)