Бугарин о сукобу Погбе и Муриња...

Одрасли сте, решите то у свлачионици! Бивши бугарски фудбалер Димитар Бербатов означио је проблеме у Манчестер јунајтеду као сукоб двеју сујета.

Фудбал 01.10.2018 | 13:00
Бугарин о сукобу Погбе и Муриња...
С једне стране је звезда екипе Пол Погба, а сад друге менаџер Жозе Мурињо.

Јунајтед је за викенд кикснуо против Вулверхемптона ремијем 1:1, видни су проблеми у игри "Црвених ђавола" и Погба је критиковао игру своје екипе рекавши да је требало да се напада, напада и напада.

Мурињо је на критике одговорио скидањем капитенске траке Французу, а поврх свега, пре два дана је уследио и нокаут у Купу када је Деби Каунти Френка Лампарда после 2:2 победио на пенале.

Бербатов је читаву ситуацију на релацији Мурињо - Погба описао на "балкански начин".

"Као неко ко жели Манчестер јунајтеду све најбоље, доста ми је да читам овакве наслове. Фудбал је оно што се дешава на терену, а не ко има већи к****", рекао је Бербатов за Бетфер.

Бугарин сматра да је капитенска рола специфична и помало стаје на страну играча.

"Ако сте капитен или његов заменик, онда чешће причате у име играча и не постоји ништа погрешно у томе ако предочите менаџеру своје мишљење. Али то не треба да се ради у медијима. Никоме не помаже када такве расправе изађу у јавност. Никоме осим медијима наравно!", истакао је некадашњи нападач Манчестер јунајтеда.

Додаје да се овакве свађе увек покажу на терену и да морају да се сачувају у свлачионици. Бугарин верује да је Погба вероватно испровоцирао Муриња и због тога остао без траке.

"Изненађен сам што је дошло до ту. Овакве ствари се чувају у кући. Сви сте одрасли, решите то у свлачионици", закључује Бербатов.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар