Bugarin o sukobu Pogbe i Murinja...

Odrasli ste, rešite to u svlačionici! Bivši bugarski fudbaler Dimitar Berbatov označio je probleme u Mančester junajtedu kao sukob dveju sujeta.

Fudbal 01.10.2018 | 13:00
Bugarin o sukobu Pogbe i Murinja...
S jedne strane je zvezda ekipe Pol Pogba, a sad druge menadžer Žoze Murinjo.

Junajted je za vikend kiksnuo protiv Vulverhemptona remijem 1:1, vidni su problemi u igri "Crvenih đavola" i Pogba je kritikovao igru svoje ekipe rekavši da je trebalo da se napada, napada i napada.

Murinjo je na kritike odgovorio skidanjem kapitenske trake Francuzu, a povrh svega, pre dva dana je usledio i nokaut u Kupu kada je Debi Kaunti Frenka Lamparda posle 2:2 pobedio na penale.

Berbatov je čitavu situaciju na relaciji Murinjo - Pogba opisao na "balkanski način".

"Kao neko ko želi Mančester junajtedu sve najbolje, dosta mi je da čitam ovakve naslove. Fudbal je ono što se dešava na terenu, a ne ko ima veći k****", rekao je Berbatov za Betfer.

Bugarin smatra da je kapitenska rola specifična i pomalo staje na stranu igrača.

"Ako ste kapiten ili njegov zamenik, onda češće pričate u ime igrača i ne postoji ništa pogrešno u tome ako predočite menadžeru svoje mišljenje. Ali to ne treba da se radi u medijima. Nikome ne pomaže kada takve rasprave izađu u javnost. Nikome osim medijima naravno!", istakao je nekadašnji napadač Mančester junajteda.

Dodaje da se ovakve svađe uvek pokažu na terenu i da moraju da se sačuvaju u svlačionici. Bugarin veruje da je Pogba verovatno isprovocirao Murinja i zbog toga ostao bez trake.

"Iznenađen sam što je došlo do tu. Ovakve stvari se čuvaju u kući. Svi ste odrasli, rešite to u svlačionici", zaključuje Berbatov.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar