Николић: Бољи смо од Звезде, идемо по трофеје!

Нападач Партизана Немања Николић о победи над Колубаром у Купу Србије и очекивањима пред дерби са Радничким у Нишу у првенству.

Фудбал 27.09.2018 | 19:15
Николић: Бољи смо од Звезде, идемо по трофеје!
Нападач Партизана Немања Нколић, стрелац једног од два гола у победи Партизана над Колубаром у шеснаестини финала Купа Србије, каже да је уверен да црно-бели имају основа да се надају трофејима.

Он је за клупски сајт рекао да је Партизан у 158. "вечитом дербију" показао да је бољи од Црвене звезде.

"Изашли смо (против Колубаре) као потпуни фаворити и то оправдали на терену, игром и доминацијом кроз посед лопте. Гледали смо да се што мање потрошимо, јер смо искрено доста психички и физички исцрпљени после вечитог дербија и дешавања које не желим да коментаришем. Предстоји нам тешко гостовање у Нишу, где морамо ићи на победу и вратити се на победнички колосек у Суперлиги. Показали смо у утакмици са вечитим ривалом да смо боља екипа и да имамо права да се надамо трофеју", рекао је Николић. 

Утисци које је понео са меча против Колубаре у Лазаревцу су му веома позитивни:

"Колубара је изашла са правом екипом која је једна од фаворита за повратак у Прву лигу Србије и која има доста искусних играча који ће самим тим допринети њиховом напретку и повратку. Атмосфера је била одлична, а позитивно сам изненађен и квалитетом терена на којем може да им позавиди добар суперлигашки тим".

Похвалио је саиграча Слободана Урошевића за игру против Колубаре. Урошевић је био асистент код оба гола Партизана.

"Честитао бих Чакију (прим.аут. Слободан Урошевић) на одиграној утакмици, коју је крунисао са две лепе асистенције, као и комплетном тиму на победи. Мој гол је дошао као плод једна лепе акције, али искрено нисам задовољан својим издањем", рекао је Николић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар