Nikolić: Bolji smo od Zvezde, idemo po trofeje!

Napadač Partizana Nemanja Nikolić o pobedi nad Kolubarom u Kupu Srbije i očekivanjima pred derbi sa Radničkim u Nišu u prvenstvu.

Fudbal 27.09.2018 | 19:15
Nikolić: Bolji smo od Zvezde, idemo po trofeje!
Napadač Partizana Nemanja Nkolić, strelac jednog od dva gola u pobedi Partizana nad Kolubarom u šesnaestini finala Kupa Srbije, kaže da je uveren da crno-beli imaju osnova da se nadaju trofejima.

On je za klupski sajt rekao da je Partizan u 158. "večitom derbiju" pokazao da je bolji od Crvene zvezde.

"Izašli smo (protiv Kolubare) kao potpuni favoriti i to opravdali na terenu, igrom i dominacijom kroz posed lopte. Gledali smo da se što manje potrošimo, jer smo iskreno dosta psihički i fizički iscrpljeni posle večitog derbija i dešavanja koje ne želim da komentarišem. Predstoji nam teško gostovanje u Nišu, gde moramo ići na pobedu i vratiti se na pobednički kolosek u Superligi. Pokazali smo u utakmici sa večitim rivalom da smo bolja ekipa i da imamo prava da se nadamo trofeju", rekao je Nikolić. 

Utisci koje je poneo sa meča protiv Kolubare u Lazarevcu su mu veoma pozitivni:

"Kolubara je izašla sa pravom ekipom koja je jedna od favorita za povratak u Prvu ligu Srbije i koja ima dosta iskusnih igrača koji će samim tim doprineti njihovom napretku i povratku. Atmosfera je bila odlična, a pozitivno sam iznenađen i kvalitetom terena na kojem može da im pozavidi dobar superligaški tim".

Pohvalio je saigrača Slobodana Uroševića za igru protiv Kolubare. Urošević je bio asistent kod oba gola Partizana.

"Čestitao bih Čakiju (prim.aut. Slobodan Urošević) na odigranoj utakmici, koju je krunisao sa dve lepe asistencije, kao i kompletnom timu na pobedi. Moj gol je došao kao plod jedna lepe akcije, ali iskreno nisam zadovoljan svojim izdanjem", rekao je Nikolić.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar