ЛШ: Роналдо пропушта само један меч!

И игра против Јунајтеда! Фудбалер Јувентуса Кристијано Роналдо биће кажњен једном утакмицом неиграња у Лиги шампиона због црвеног картона у мечу са Валенсијом.  Роналдо имао среће, моћи ће у Манчестер! УЕФА преполовила казну Португалцу.

Фудбал 27.09.2018 | 16:15
ЛШ: Роналдо пропушта само један меч!
Португалац је зарадио директан црвени картон на утакмици против Валенсије пре две недеље када је у 29. минуту имао контакт са Муриљом.

Феликс Брих је сматрао да је понашање Кристијана за искључење, то је изазвало опречна мишљења, а спекулисало се да ће пропустити чак три меча.

Међутим, УЕФА је била блага према једном од најбољих играча света и он ће пропустити само гостовање Јанг Бојсу 2. октобра у Швајцарској.

То такође значи да ће бити у тиму за две утакмице са бившим клубом Манчестер јунајтедом.

Претила је Кристијану Роналду суспензија на две утакмице због директног црвеног картона против Валенсије у 1. колу Лиге шампиона, међутим, УЕФА је прогледала кроз прсте Португалцу и "преполовила" уобичајену казну.

Тако ће нападач Јувентуса пропустити дуел против Јанг Бојса у Торину, идућег уторка, али ће 23. октобра моћи да путује са саиграчима у Енглеску, на мегдан свом некадашњем клубу, Манчестер јунајтеду.

Роналдо је искључен већ у 29. минуту утакмице у Валенсији, због чупања противничког играча за косу, али су и поред тога његови саиграчи успели да стигну до победе (2:0).

Јунајтед је у првом колу убедљиво славио против Јанг Бојса у Швајцарској (3:0), па су управо Роналдов садашњи и некадашњи тим главни конкуренти за прва два места у Групи Х и пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар