LŠ: Ronaldo propušta samo jedan meč!

I igra protiv Junajteda! Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo biće kažnjen jednom utakmicom neigranja u Ligi šampiona zbog crvenog kartona u meču sa Valensijom.  Ronaldo imao sreće, moći će u Mančester! UEFA prepolovila kaznu Portugalcu.

Fudbal 27.09.2018 | 16:15
LŠ: Ronaldo propušta samo jedan meč!
Portugalac je zaradio direktan crveni karton na utakmici protiv Valensije pre dve nedelje kada je u 29. minutu imao kontakt sa Muriljom.

Feliks Brih je smatrao da je ponašanje Kristijana za isključenje, to je izazvalo oprečna mišljenja, a spekulisalo se da će propustiti čak tri meča.

Međutim, UEFA je bila blaga prema jednom od najboljih igrača sveta i on će propustiti samo gostovanje Jang Bojsu 2. oktobra u Švajcarskoj.

To takođe znači da će biti u timu za dve utakmice sa bivšim klubom Mančester junajtedom.

Pretila je Kristijanu Ronaldu suspenzija na dve utakmice zbog direktnog crvenog kartona protiv Valensije u 1. kolu Lige šampiona, međutim, UEFA je progledala kroz prste Portugalcu i "prepolovila" uobičajenu kaznu.

Tako će napadač Juventusa propustiti duel protiv Jang Bojsa u Torinu, idućeg utorka, ali će 23. oktobra moći da putuje sa saigračima u Englesku, na megdan svom nekadašnjem klubu, Mančester junajtedu.

Ronaldo je isključen već u 29. minutu utakmice u Valensiji, zbog čupanja protivničkog igrača za kosu, ali su i pored toga njegovi saigrači uspeli da stignu do pobede (2:0).

Junajted je u prvom kolu ubedljivo slavio protiv Jang Bojsa u Švajcarskoj (3:0), pa su upravo Ronaldov sadašnji i nekadašnji tim glavni konkurenti za prva dva mesta u Grupi H i plasman u osminu finala Lige šampiona.

Izvor: B92/mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar