АБА: Звезда спремна за почетак!

Томић: Партије Фајеа, Перпероглуа и Регланда ништа не значе. . . ! Тренер Црвене звезде Милан Томић рекао је да не жели да прича о циљевима екипе за предстојећу сезону, али да и да је задовољан како су протекле припреме.  Дан пред први меч сезоне 2018/19, Милан Томић поручује: "Све је било како смо и зацртали".

Кошарка 27.09.2018 | 15:15
АБА: Звезда спремна за почетак!
Црвена звезда мтс успешно је завршила припреме и после освајања АБА Суперкупа усмерила мисли ка првом "јадранском" колу и утакмици против Цибоне (петак, 20 часова, ТВ Арена спорт на мтс тв).

Шеф струке црвено-белих Милан Томић рекао је у петак на конференцији за новинаре на Малом Калемегдану да је екипа до старта урадила све што је планирала.

"Не бих хтео да причам око очекивања. Желимо да одиграмо добру утакмицу, да навијачи буду задовољни нашом игром, а на крају и победом. То је једино што могу да вам кажем у овом тренутку", изјавио је он при потписивању новог уговора са клупским спонзором, компанијом Идеа.

Упитан за утиске после успеха у Лакташима и победа над Олимпијом, Цедевитом и Будућношћу, Томић је поновио одговор који је дао и пред пут на Суперкуп.

"Рекао сам да смо се у Олимпијакосу шалили да је боље да се побеђује него да се губи, тако да сам задовољан игром и свим играчима. Задовољан сам како су прошли припреме, пријатељске утакмице и Суперкуп. Немам замерки ни од једног играча, ни од стручног штаба, све иде како смо зацртали пре почетка припрема".

На питање колико је задовољан адаптацијом новајлија, Томић је рекао да је и на том пољу све прошло у складу са његовим жељама.

"Фаје је био МВП Суперкупа, Перпероглуа сви знате, он је одиграо феноменално сваку утакмицу, као и Регленд и сви који су дошли... Али то ништа не значи у овом тренутку. Требало би као тим да се припремамо за сваку утакмицу посебно".

Давидовац је једини Звездин играч који је дочекао сезону са повредом и неће бити у тиму ни у мечу против Цибоне.

"Давидовац је много боље. Јуче је одрадио први тренинг са контактом, у једном делу је учествовао у игри 'пет на пет', тако да све иде по плану. Неће бити у екипи, јер је доста рано, сматрам да играч мора бар недељу дана да буде у тренингу пре наступа".

За крај, Томић је остао доследан раније датом одговору што се тиче циљева у сезони 2018/19.

"Одговорио сам на питање после прве конференције, да је циљ да идемо из утакмице у утакмицу - и у АБА и у Еврокупу", додао је Звездин тренер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар