ABA: Zvezda spremna za početak!

Tomić: Partije Fajea, Perperoglua i Reglanda ništa ne znače. . . ! Trener Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da ne želi da priča o ciljevima ekipe za predstojeću sezonu, ali da i da je zadovoljan kako su protekle pripreme.  Dan pred prvi meč sezone 2018/19, Milan Tomić poručuje: "Sve je bilo kako smo i zacrtali".

Košarka 27.09.2018 | 15:15
ABA: Zvezda spremna za početak!
Crvena zvezda mts uspešno je završila pripreme i posle osvajanja ABA Superkupa usmerila misli ka prvom "jadranskom" kolu i utakmici protiv Cibone (petak, 20 časova, TV Arena sport na mts tv).

Šef struke crveno-belih Milan Tomić rekao je u petak na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu da je ekipa do starta uradila sve što je planirala.

"Ne bih hteo da pričam oko očekivanja. Želimo da odigramo dobru utakmicu, da navijači budu zadovoljni našom igrom, a na kraju i pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem u ovom trenutku", izjavio je on pri potpisivanju novog ugovora sa klupskim sponzorom, kompanijom Idea.

Upitan za utiske posle uspeha u Laktašima i pobeda nad Olimpijom, Cedevitom i Budućnošću, Tomić je ponovio odgovor koji je dao i pred put na Superkup.

"Rekao sam da smo se u Olimpijakosu šalili da je bolje da se pobeđuje nego da se gubi, tako da sam zadovoljan igrom i svim igračima. Zadovoljan sam kako su prošli pripreme, prijateljske utakmice i Superkup. Nemam zamerki ni od jednog igrača, ni od stručnog štaba, sve ide kako smo zacrtali pre početka priprema".

Na pitanje koliko je zadovoljan adaptacijom novajlija, Tomić je rekao da je i na tom polju sve prošlo u skladu sa njegovim željama.

"Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, on je odigrao fenomenalno svaku utakmicu, kao i Reglend i svi koji su došli... Ali to ništa ne znači u ovom trenutku. Trebalo bi kao tim da se pripremamo za svaku utakmicu posebno".

Davidovac je jedini Zvezdin igrač koji je dočekao sezonu sa povredom i neće biti u timu ni u meču protiv Cibone.

"Davidovac je mnogo bolje. Juče je odradio prvi trening sa kontaktom, u jednom delu je učestvovao u igri 'pet na pet', tako da sve ide po planu. Neće biti u ekipi, jer je dosta rano, smatram da igrač mora bar nedelju dana da bude u treningu pre nastupa".

Za kraj, Tomić je ostao dosledan ranije datom odgovoru što se tiče ciljeva u sezoni 2018/19.

"Odgovorio sam na pitanje posle prve konferencije, da je cilj da idemo iz utakmice u utakmicu - i u ABA i u Evrokupu", dodao je Zvezdin trener.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar