Клоп изрибао Шаћирија!

Немац није могао да дочека да играчи оду у свлачионицу, већ се извикао на швајцарског репрезентативца насред терена. . .

Фудбал 27.09.2018 | 14:15
Клоп изрибао Шаћирија!
Последњих дана говорило се доста о томе хоће ли Ливерпул водити Ђердана Шаћирија на утакмицу Лиге шампиона у Београд. Поједини медији известили су како Енглези желе да избегну било какве политичке проблеме на утакмици Црвеном звездом, те да на тај начин желе да заштите и свог играча и сам меч лише свих нефудбалских конотација. Али како је репрезентативац Швајцарске пореклом са Косова одиграо против Челсија у Лига купу, можда га Клоп изостави и из чисто спортских разлога. 

Шаћири је током читаве утакмице нервирао свог тренера. Прво јер је покушавао да исфолира неке прекршаје и ваљао се по трави, а потом и због грешака у игри. Немачки стручњак у неколико наврата устајао је са клупе и бесно гестикулирао ка офанзивном везисти. Одмах после судијског последњег звиждука пришао је Ђердану Шаћирију и наставио са "рибањем". Колико је био љут говори и то што није могао да издржи да играчи оду у свлачионицу.    

Тај детаљ није могао да прође неопажено, па су енглески медији од тога направили ударну вест. Када су Клопа упитали о чему се радило он је покушао да спусти лопту...

"Шта се догодило? Шаћири је требало гађа на другу страну, да нађе Салаха и избаци га у ситуацију да игра један на један. Када Мо има лопту у тим ситуацијама имамо већу шансу него када убацујемо лопту у казнени простор где су сви играчи ривала. Ето, због тога сам био љут", изјавио је Клоп много смиренијим тоном од оног којим је разговарао са Шаћиријем. 

Спорна ситуација догодила се у самом финишу. Шаћири је уместо да уради оно што му је Клоп рекао препустио извођење слободног ударца Хендерсону и пропала је последња шанса да Редси стигну до изједначења...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар