Klop izribao Šaćirija!

Nemac nije mogao da dočeka da igrači odu u svlačionicu, već se izvikao na švajcarskog reprezentativca nasred terena. . .

Fudbal 27.09.2018 | 14:15
Klop izribao Šaćirija!
Poslednjih dana govorilo se dosta o tome hoće li Liverpul voditi Đerdana Šaćirija na utakmicu Lige šampiona u Beograd. Pojedini mediji izvestili su kako Englezi žele da izbegnu bilo kakve političke probleme na utakmici Crvenom zvezdom, te da na taj način žele da zaštite i svog igrača i sam meč liše svih nefudbalskih konotacija. Ali kako je reprezentativac Švajcarske poreklom sa Kosova odigrao protiv Čelsija u Liga kupu, možda ga Klop izostavi i iz čisto sportskih razloga. 

Šaćiri je tokom čitave utakmice nervirao svog trenera. Prvo jer je pokušavao da isfolira neke prekršaje i valjao se po travi, a potom i zbog grešaka u igri. Nemački stručnjak u nekoliko navrata ustajao je sa klupe i besno gestikulirao ka ofanzivnom vezisti. Odmah posle sudijskog poslednjeg zvižduka prišao je Đerdanu Šaćiriju i nastavio sa "ribanjem". Koliko je bio ljut govori i to što nije mogao da izdrži da igrači odu u svlačionicu.    

Taj detalj nije mogao da prođe neopaženo, pa su engleski mediji od toga napravili udarnu vest. Kada su Klopa upitali o čemu se radilo on je pokušao da spusti loptu...

"Šta se dogodilo? Šaćiri je trebalo gađa na drugu stranu, da nađe Salaha i izbaci ga u situaciju da igra jedan na jedan. Kada Mo ima loptu u tim situacijama imamo veću šansu nego kada ubacujemo loptu u kazneni prostor gde su svi igrači rivala. Eto, zbog toga sam bio ljut", izjavio je Klop mnogo smirenijim tonom od onog kojim je razgovarao sa Šaćirijem. 

Sporna situacija dogodila se u samom finišu. Šaćiri je umesto da uradi ono što mu je Klop rekao prepustio izvođenje slobodnog udarca Hendersonu i propala je poslednja šansa da Redsi stignu do izjednačenja...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar