Митровић се враћа да вас прогони!

Арсеналова легенда се подсмева Рафи Бенитезу због Србина. . . ! Легендарни везиста каже да Шпанац има најбољи посао на свету.

Фудбал 29.09.2018 | 20:15
Митровић се враћа да вас прогони!
Остало је још дуго до дуела Њукасла и Фулама који је по распореду заказан за 22. децембар. Али многи једва чекају ту утакмицу иако није реч о неком посебном ривалству црно-белих и бело-црних. Биће то прилика да Александар Митровић још једном покаже какав је нападач и да то натрља на нос Рафи Бенитезу који га је маргинализовао у Њукаслу.

Србин је тренутно први стрелац лиге, а Њукасл је последњи на табели, без победе и са само четири постигнута гола на шест утакмица. Довољно да навијачи плачу за Митровићем...

Међутим, статус Рафе Бенитеза још није толико уздрман колико би требало. Највише захваљујући прошлој сезони у којој је изборио опстанак.

„Они више не излазе на терен да би победили. Излазе као да их је неко натерао на то и само се труде да не изгубе. А имају тренера којем нико нико ме сме да каже да греши. Не могу да постигну гол, не могу да победе, а тренер има статус хероја?! Невероватно... Да је било који други тренер у питању, навијачи би полудели. Бенитез има најбљи посао на свету. Ако погледате последњу сезону, истина је да су завршили десети. Али са колико бодова од испадања? Навијачи не воле газду Ешлија, али он је макар купио клуб. Не видим да је било ко други заинтересован да купи тај клуб и да улаже свој новац у њега“, казао је Арсеналов легендарни везиста и бипи енгелски репрезентативац Пол Мерсон.

Он се посебно дотакао одласка Митровића...

„Била је грешка пустити Митровића да оде. Мислим да се нешто десило између њих двојице и да је ту био крај. Али не морате да одсечете себи нос да бисте се пљунули у лице. Сада се Митровић враћа да их прогања. А ту је и Гејл. Истина је да је у слабијем такмичењу, али макар постиже голове. Када погледате Њукаслов напад, у њему никакве живости. Нису смели да пусте Митровића и Гејла“, рекао је Мерсон.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар