Mitrović se vraća da vas progoni!

Arsenalova legenda se podsmeva Rafi Benitezu zbog Srbina. . . ! Legendarni vezista kaže da Španac ima najbolji posao na svetu.

Fudbal 29.09.2018 | 20:15
Mitrović se vraća da vas progoni!
Ostalo je još dugo do duela Njukasla i Fulama koji je po rasporedu zakazan za 22. decembar. Ali mnogi jedva čekaju tu utakmicu iako nije reč o nekom posebnom rivalstvu crno-belih i belo-crnih. Biće to prilika da Aleksandar Mitrović još jednom pokaže kakav je napadač i da to natrlja na nos Rafi Benitezu koji ga je marginalizovao u Njukaslu.

Srbin je trenutno prvi strelac lige, a Njukasl je poslednji na tabeli, bez pobede i sa samo četiri postignuta gola na šest utakmica. Dovoljno da navijači plaču za Mitrovićem...

Međutim, status Rafe Beniteza još nije toliko uzdrman koliko bi trebalo. Najviše zahvaljujući prošloj sezoni u kojoj je izborio opstanak.

„Oni više ne izlaze na teren da bi pobedili. Izlaze kao da ih je neko naterao na to i samo se trude da ne izgube. A imaju trenera kojem niko niko me sme da kaže da greši. Ne mogu da postignu gol, ne mogu da pobede, a trener ima status heroja?! Neverovatno... Da je bilo koji drugi trener u pitanju, navijači bi poludeli. Benitez ima najblji posao na svetu. Ako pogledate poslednju sezonu, istina je da su završili deseti. Ali sa koliko bodova od ispadanja? Navijači ne vole gazdu Ešlija, ali on je makar kupio klub. Ne vidim da je bilo ko drugi zainteresovan da kupi taj klub i da ulaže svoj novac u njega“, kazao je Arsenalov legendarni vezista i bipi engelski reprezentativac Pol Merson.

On se posebno dotakao odlaska Mitrovića...

„Bila je greška pustiti Mitrovića da ode. Mislim da se nešto desilo između njih dvojice i da je tu bio kraj. Ali ne morate da odsečete sebi nos da biste se pljunuli u lice. Sada se Mitrović vraća da ih proganja. A tu je i Gejl. Istina je da je u slabijem takmičenju, ali makar postiže golove. Kada pogledate Njukaslov napad, u njemu nikakve živosti. Nisu smeli da puste Mitrovića i Gejla“, rekao je Merson.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar