Видео, СП - Грбић: Као казнена експедиција смо!

Никола Грбић, селектор одбојкашке репрезентације Србије, био је веома поносан на своје момке после убедљиве победе над Италијом.

Остали спортови 27.09.2018 | 12:45
Видео, СП - Грбић: Као казнена експедиција смо!
"Плави" су последњу трећу фазу Светског првенства отворили тријумфом од 3-0 над селекцијом домаћина, а Грбић је после меча казао да су као казнена експедиција.

"Шта рећи после овакве утакмице. Од почетка су момци одрадили феноменалан посао, уморили смо их одбраном. Били су на свакој лопти и када играте против таквог тима губите додатно на снази", рекао је Грбић после меча. 

Србија је против Италије славила резултатом, 25:15, 25:20, 25:17, и налазе се на корак од пласмана у полуфинале. 

"Правили смо велики притисак на техничара који није знао коме да одигра. У неколико наврата смо сјајном одбраном зауставили њихове налете. Ово је била фантастична утакмица, али то је то, идемо даље", каже Грбић. 

"Орлове" од 20.30 очекује меч са Пољском и уколико освоје макар један сет пласираће се у полуфинале. Уколико то не успеју и даље имају велике шансе за пролаз, пошто су убедљиво победили Италијане. 

"Резултат против Пољске у Варни је стимуланс за све. Идемо корак по корак, као казнена експедиција смо", закључио је Грбић. 



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар