Лампард послије велике побједе над Мурињом...

Показали смо му*а! Менаџер Дерби Каунтија Френк Лампард рекао је после елиминације Манчестер јунајтеда у Карабао купу да су његови играчи показали велику храброст.

Фудбал 26.09.2018 | 17:15
Лампард послије велике побједе над Мурињом...
Он је у уторак скинуо први велики "скалп" у свом тренерском послу победивши свог некадашњег стратега из Челсија – Жозеа Муриња.

Лампардов Дерби Каунти је после 2:2 за 90 минута, одиграо продужетке и на пенале избацио "Црвене ђаволе" из Карабао купа.

"Не бих замерио својим играчима да смо изгубили на пенале јер смо играли без страха. Нисмо дошли овде да се бранимо, да сви станемо иза лопте и чекамо шта ће се десити. Губили смо 1:0 после три минута, што је тешко јер играчи могу да почну да сумњају у себе, али нису то урадили. Одузимали смо лопту дубоко на противничкој половини, одбрамбена линија је стајала високо, имали смо лопту, покушавали смо да играмо. Имали смо самопоуздање и му*а да играмо тако", рекао је Лампард.

Манчестер јунајтед је и за викенд кикснуо у Премијер лиги пошто је одиграо 1:1 са веома добрим Вулверхемптоном када је Пол Погба критиковао игру своје екипе. Француз је тада рекао да Јунајтед мора код куће да напада, а Жозе Мурињо му је након тога одузео капитенску траку.

Сада Португалац каже да је очекивао од своје екипе да буде проактивна и да је заиграла боље тек после изједначења Дербија.

"Морали смо да решимо утакмицу али нисмо успели. Нисмо могли да доминирамо на терену на старту другог дела игре. Почели смо да играмо боље тек после 1:1. Не свиђа ми се то, јер хоћу да будемо проактивни, а не да реагујемо. Што се тиче пенала, неко је морао да промаши. Знао сам да када шутирају Џонс и Бејли да нам се не пише добро. Не кривим Фила, ја сам менаџер и ја одлучујем", рекао је Мурињо.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар