Патолог: Појас би спасио принцезу

Патолог који је прегледао тело покојне принцезе Дајане каже да би она преживела несрећу само да је везала појас, а о њеној могућој трудноћи у току несреће се изјаснио прилично неодређено.

Свијет 26.09.2018 | 10:51
Патолог: Појас би спасио принцезу
Доктор Ричард Шеперд, један од најпознатијих светских патолога, који је прегледао тело принцезе Дајане после трагичне несреће, тврди да није било медицинских доказа да је она у тренутку смрти била трудна.

Доктор Шеперд је у интервјуу за Дејли Мејл био прилично контрадикторан и тајанствен када је говорио о томе шта је открио прегледом њеног тела. Он каже да су му људи постављали најбизарнија питања о Дајани.

"Питали су ме да ли је била лепа, да ли је била смирена, да ли је била трудна. Увек сам пазио да не откријем ништа што већ није било објављено", испричао је доктор Шеперд.

На питање да ли је заиста била трудна, као што се спекулише и данас у јавности, одговорио је:

"Није било медицинских доказа да је Дајана била трудна. Али, неке жене тврде да од самог зачећа знају да су трудне, можда је она била једна од њих."

Патолог је такође открио да би Дајана била жива само да је завезала појас у аутомобилу.

"Преживела би са модрицама или можда са сломљеном руком", тврди он.

Извор: Недељник

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Е

26.09.2018 09:41

Да није била са Муслиманом јос би била зива. Полубрат да буде Муслиман, аууу то не мозе код ЕНГЛЕЗА. Да је цијела Арабија његова била, неби они то дозволили.( Какав појас ) бјези тамо то је звака.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сведска

26.09.2018 18:03

Презивјела би да је везала појас,сваста цес процитати.Да је била везана са стотину појасева од смрти се не мозе побјеци.Судбина.

ОДГОВОРИТЕ