Patolog: Pojas bi spasio princezu

Patolog koji je pregledao telo pokojne princeze Dajane kaže da bi ona preživela nesreću samo da je vezala pojas, a o njenoj mogućoj trudnoći u toku nesreće se izjasnio prilično neodređeno.

Svijet 26.09.2018 | 10:51
Patolog: Pojas bi spasio princezu
Doktor Ričard Šeperd, jedan od najpoznatijih svetskih patologa, koji je pregledao telo princeze Dajane posle tragične nesreće, tvrdi da nije bilo medicinskih dokaza da je ona u trenutku smrti bila trudna.

Doktor Šeperd je u intervjuu za Dejli Mejl bio prilično kontradiktoran i tajanstven kada je govorio o tome šta je otkrio pregledom njenog tela. On kaže da su mu ljudi postavljali najbizarnija pitanja o Dajani.

"Pitali su me da li je bila lepa, da li je bila smirena, da li je bila trudna. Uvek sam pazio da ne otkrijem ništa što već nije bilo objavljeno", ispričao je doktor Šeperd.

Na pitanje da li je zaista bila trudna, kao što se spekuliše i danas u javnosti, odgovorio je:

"Nije bilo medicinskih dokaza da je Dajana bila trudna. Ali, neke žene tvrde da od samog začeća znaju da su trudne, možda je ona bila jedna od njih."

Patolog je takođe otkrio da bi Dajana bila živa samo da je zavezala pojas u automobilu.

"Preživela bi sa modricama ili možda sa slomljenom rukom", tvrdi on.

Izvor: Nedeljnik

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

E

26.09.2018 09:41

Da nije bila sa Muslimanom jos bi bila ziva. Polubrat da bude Musliman, auuu to ne moze kod ENGLEZA. Da je cijela Arabija njegova bila, nebi oni to dozvolili.( Kakav pojas ) bjezi tamo to je zvaka.

ODGOVORITE
Name

Svedska

26.09.2018 18:03

Prezivjela bi da je vezala pojas,svasta ces procitati.Da je bila vezana sa stotinu pojaseva od smrti se ne moze pobjeci.Sudbina.

ODGOVORITE