И Гвардиола прати Николу Миленковића!

Према писању италијанских медија, менаџер шампиона Премијер лиге такође је заинтересован за великог српског талента.  Гвардиола мрси рачуне Сарију – Миленковић се сели у Манчестер? Пеп Гвардиола озбиљно је заинтересован за српског фудбалера Николу Миленковића, преносе италијански медији.

Фудбал 27.09.2018 | 19:05
И Гвардиола прати Николу Миленковића!
Фудбалер Фиорентине игра одлично на почетку сезоне и према писању "Цалциомерцато" Пеп је послао скауте да помно прате игру Миленковића.

Гвардиола жели да помрси рачуне Маурисију Сарију и Челсију који су талентованог штопера хтели да доведу још у летњем прелазном року.

Фиорентина је одбила да прода Миленковића и то им се сада вишеструко исплаћује пошто репрезентативац Србије игра одлично.

Није познато колико би Гвардиола или Сари требало да издвоје новца за Миленковића, али "Виола" га сигурно неће пустити уз мало обештећење.

Никола Миленковић је дете Партизана, а лета 2017. прешао је у Фиорентину за пет милиона евра. Цена на тржишту му се налази у великом порасту, пошто је у јануару вредео око пет милиона, у мају близу десет, а сада му се цена процењује на око 15.000.000 евра.

Ове сезоне одиграо је свих шест мечева у Серији А, на којима је одиграо све минуте – укупно 540. Постигао је два поготка и цена му расте из кола у колу.

О Николи Миленковићу (20) се прича!

Суперталентовани српски дефанзивац постигао је и прошлог викенда гол за Фиорентину у утакмици против СПАЛ-а и још једном показао зашто "Виола" ускоро неће моћи да одбија понуде за њега.

Некадашњи ђак и првотимац Партизана игра одлично у Серији А и скренуо је пажњу многих великих тимова. После Челсија, у трку за његов потпис укључио се и Манчестер сити!

Према писању портала "Калчомеркато", менаџер првака Премијер лиге, Пеп Гвардиола, лично ће пратити Миленковића.

"Разноврсни дефанзивац је већ дуже време на 'радару' многих клубова и Манчестер сити се прикључио тој трци, са великим интересовањем", објавио је тај извор.

У тексту је наведено и подсећање на то да је Челси и током лета био заинтересован за репрезентативца Србије и учесника недавног Светског првенства у Русији.

"Миленковића је у Фиорентину довео Фали Рамадани, моћни фудбалски агент који је веома близак Челсију", објашњено је зашто би Никола ускоро лако могао да заврши на Стамфорд бриџу.

Високи дефанзивац стигао је прошлог маја из Партизана у Фиорентину, изборио се за место у тиму и показао да може да игра на неколико позиција. Ове сезоне је у пет наступа у Серији А постигао два гола.

Извор: мондо.рс/Б92

Коментари / 0

Оставите коментар