Двоструки „Златни БАМ“ за Сбербанк

Финансијски магазин "Банке и бизнис" прогласио је мЦасх услугу Сбербанк а. д. Бања Лука и Сбербанк БХ д. д. Сарајево дигиталним пројектом године.

Република Српска 25.09.2018 | 11:00
Двоструки „Златни БАМ“ за Сбербанк
Услуга мЦасх омогућава подизање готовине на свим банкоматима ове двије банке, без кориштења картице. Доступна је путем Сбербанк апликације мобилног банкарства, а све што клијенту треба како би подигао средства је мобилни телефон.

„Живимо у изазовном времену које нам не оставља превише слободног простора. Управо из тог разлога са посебном пажњом развијамо нове дигиталне сервисе који омогућавају да путем наше апликације мобилног банкарства клијентима олакшамо свакодневницу. Једна од таквих услуга је и мЦасх која је брза, једноставна и у потпуности дигитална“, изјавио је Јасмин Спахић, предсједник Управе Сбербанк БХ дд Сарајево, а који је истовремено добио „Златни БАМ“ за најуспјешнијег младог менаџера у банкарству.

Кориштење мЦасх-а је једноставно. У апликацији укуцате износ који желите подићи, и апликација генерише код. Тај код можете искористити на банкомату, или га прослиједити некоме коме желите послати новац. Код се може генерисати у било које доба дана или ноћи, без ограничења, под условом да клијент има довољно средстава на текућем рачуну за жељену трансакцију.

Г-дин Александар Кесић, предсједник Управе Сбербанк а.д. Бања Лука је рекао: „Веома смо поносни што је стручна јавност препознала значај и квалитет иновација које смо понудили тржишту. Наша главна покретачка снага је задовољан клијент и све што радимо је подређено управо тој чињеници. Развојем и унапређењем наше мобилне апликације настојимо да клијентима омогућимо лакше, слободније и повољније пословање са банком. Сбербанк групација је стратешки усмјерена ка развоју модерних и иновативних сервиса и услуга, те нам и ова награда указује на то да смо на правом путу.“

Финансијски магазин "Банке и бизнис" је и ове је године, по 16. пут, на основу ревидираних извештаја о пословању банака у 2017. години, одабрао најуспјешније банке у Босни и Херцеговини. Манифестација уручења најзначајнијег признања банкарима у Босни и Херцеговини је одржана у сриједу 20. септембра.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар