Грбић: Није важно да ли је група лака или тешка...

Селектор одбојкаша Србије поручује да није важно ко су ривали његовом тиму на СП ако жели да стигне до завршнице. "Свако је јак на свој начин и с ким год да играмо идемо на победу", поручио је Никола Грбић.

Остали спортови 24.09.2018 | 19:30
Грбић: Није важно да ли је група лака или тешка...
Одбојкаши Србије добили су за ривале у трећој фази Светског првенства селекције Пољске и Италије.

Селектор Никола Грбић рекао је да је име противника небитно ако његова екипа жели да стигне до краја шампионата.

"Када се уђе међу шест најбољих на свету, ту нема много разлике, све екипе су јаке. Апсолутно не размишљам о томе да ли нам је група тешка или лака. Ако хоћемо да идемо до краја није битно против кога ћемо да играмо. Свако је јак на свој начин и с ким год да играмо идемо на победу", рекао је Грбић у Торину.

Он је истакао да се радује новом сусрету са Пољацима, који су их победили (3:0) у последњем дуелу друге фазе такмичења у Варни.

"Италија је забележила само један пораз, биће изузетно неизвестан меч. Играју добро, комплетни су и играју код куће. Биће тежак противник. Радујем се поновном сусрету са Пољском јер ће бити другачије околности него у претходној утакмици и надам се другачијем исходу", навео је Грбић.

Никола Јововић био је задовољан жребом, с обзиром на то да су у другој групи Русија, Бразил и САД.

"Није могло боље по нас, јер су екипе из друге групе сјајне и играју феноменалну одбојку на овом првенству. Прошли смо много тога. Настављамо уз осмех, јер је ово фантастичан успех. Играћемо један за другог, што је битно јер тако постајемо изузетна екипа. Желимо и мислим да заслужујемо медаљу", рекао је Јововић.

Србија ће у трећој фази такмичења у Торину у среду прво одмерити снаге са домаћином, Италијом, од 21.15 часова, а дан касније играће са Пољском, од 20.30 сати.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар