Нови Модрић или нови Ћави?!

Реал са 80. 000. 000 ускаче у трку за Барсин договорени посао! Мадриђани желе сјајног плејмејкера.

Фудбал 25.09.2018 | 18:00
Нови Модрић или нови Ћави?!
Већ месецима Барселона ради на припремању терена за трансфер Френкија де Јонга (21) из Ајакса и таман када је изгледало да се посао приводи крају, појавио се Реал Мадрид који  је спреман да плати више и поквари планове љутом рвалу.

Холандски и шпански медији пишу да је Реал Мадрид озбиљно заинтересован за Де Јонга и да је спреман да плати чак 80.000.000 евра за његову куповину!

Откако се пре две године појавио у првом тиму Ајакса, млади Холанђанин изазива велику пажњу јер кажу да је она врста плејмејкера каквих је све мање. Реал у њему види Модрићевог наследника, док у Барсеони верују да би са њим у преспективи добили Ћавија.

За Де Јонга су интересовање до сада показивали и Манчестер Јунајтед, Манчестер Сити, ПСЖ и Бајерн, али је Барса важила за првог фаворита. Каталонци су у неколико наврата преговарали са Де Јонговим заступницима и Ајаксовим менаџментом. Са Марком Овермарсом је направљена нека врста усменог договора да се Де Јонг наредног лета прикључи Барси у трансферу вредном 50.000.000 евра.

Али улазак Реала у причу прети да све промени... Мадриђани су спремни да плате више, а тренер Лопетеги је дао зелено светло јер види тандем будућности Себаљос – Де Јонг који би једног дана наследио Модрића иКроса.

Барса је сада у паници шта да ради. Појачати понуду за Де Јонга или је у питању само блеф љутог ривала?

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар