Novi Modrić ili novi Ćavi?!

Real sa 80. 000. 000 uskače u trku za Barsin dogovoreni posao! Madriđani žele sjajnog plejmejkera.

Fudbal 25.09.2018 | 18:00
Novi Modrić ili novi Ćavi?!
Već mesecima Barselona radi na pripremanju terena za transfer Frenkija de Jonga (21) iz Ajaksa i taman kada je izgledalo da se posao privodi kraju, pojavio se Real Madrid koji  je spreman da plati više i pokvari planove ljutom rvalu.

Holandski i španski mediji pišu da je Real Madrid ozbiljno zainteresovan za De Jonga i da je spreman da plati čak 80.000.000 evra za njegovu kupovinu!

Otkako se pre dve godine pojavio u prvom timu Ajaksa, mladi Holanđanin izaziva veliku pažnju jer kažu da je ona vrsta plejmejkera kakvih je sve manje. Real u njemu vidi Modrićevog naslednika, dok u Barseoni veruju da bi sa njim u prespektivi dobili Ćavija.

Za De Jonga su interesovanje do sada pokazivali i Mančester Junajted, Mančester Siti, PSŽ i Bajern, ali je Barsa važila za prvog favorita. Katalonci su u nekoliko navrata pregovarali sa De Jongovim zastupnicima i Ajaksovim menadžmentom. Sa Markom Overmarsom je napravljena neka vrsta usmenog dogovora da se De Jong narednog leta priključi Barsi u transferu vrednom 50.000.000 evra.

Ali ulazak Reala u priču preti da sve promeni... Madriđani su spremni da plate više, a trener Lopetegi je dao zeleno svetlo jer vidi tandem budućnosti Sebaljos – De Jong koji bi jednog dana nasledio Modrića iKrosa.

Barsa je sada u panici šta da radi. Pojačati ponudu za De Jonga ili je u pitanju samo blef ljutog rivala?

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar