Какав је то таленат! Њукасл ће се запитати...

Митровић испуњава све услове нападача за врхунски клуб! Српски нападач привукао много пажње у Енглеској због сјајне голгетерске форме.

Фудбал 25.09.2018 | 22:00
Какав је то таленат! Њукасл ће се запитати...
Њукасл је овога лета пустио Александра Митровића. Дао га је у руке Фуламу. Проценио је Рафа Бенитез да му није потребан такав нападач. Иако је кидао код Славише Јокановића у Чемпионшипу. Можда је помислио да Митрогол није довољно добар за Премијер лигу. Али већ после пет кола јасно је да су Свраке погрешиле.

Митровић је постигао ПЕТ голова на првих пет мечева и дели место првог стрелца Премијер лиге са Еденом Азаром. Поређења ради, цео тим Њукасла је за шест кола дао ЧЕТИРИ гола.

Игра српског нападача привукла је много пажње и много коментара. Писали су енглески медији да се његово име чак помињало и у просторијама на стадиону Кристал Паласа где је у суботу гостовао Њукасл.

О таленту Митровића причао је и Џејми Реднап, бивши фудбалер Ливерпула и Тотенхема, данас коментатор Скај Спорта.

"Њукасл сада гледа Александра Митровића и мисли се ´можда је ипак требало да будемо стрпљивији са њим´. Какав је то таленат! Има тако много вештине. Када клубови траже да купе топ нападача, Александар Митровић испуњава све услове. Могу лагано да оду директно код њега. Зна да игра ногом. Све услове испуњава. За 23.000.000 фунти, Митровић је купљен за џабе", рекао је Реднап.

Митровићев гол против Вотфорда овога викенда био је његов 17. гол од 3. фебруара. Ниједан играч на Острву није постигао толико голова у овом периоду.

Најближи му је Мохамед Салах, фантастични фудбалер Ливерпула, са 15 датих голова. Иза њих је Вил Григ са 14 голова. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар