Kakav je to talenat! Njukasl će se zapitati...

Mitrović ispunjava sve uslove napadača za vrhunski klub! Srpski napadač privukao mnogo pažnje u Engleskoj zbog sjajne golgeterske forme.

Fudbal 25.09.2018 | 22:00
Kakav je to talenat! Njukasl će se zapitati...
Njukasl je ovoga leta pustio Aleksandra Mitrovića. Dao ga je u ruke Fulamu. Procenio je Rafa Benitez da mu nije potreban takav napadač. Iako je kidao kod Slaviše Jokanovića u Čempionšipu. Možda je pomislio da Mitrogol nije dovoljno dobar za Premijer ligu. Ali već posle pet kola jasno je da su Svrake pogrešile.

Mitrović je postigao PET golova na prvih pet mečeva i deli mesto prvog strelca Premijer lige sa Edenom Azarom. Poređenja radi, ceo tim Njukasla je za šest kola dao ČETIRI gola.

Igra srpskog napadača privukla je mnogo pažnje i mnogo komentara. Pisali su engleski mediji da se njegovo ime čak pominjalo i u prostorijama na stadionu Kristal Palasa gde je u subotu gostovao Njukasl.

O talentu Mitrovića pričao je i Džejmi Rednap, bivši fudbaler Liverpula i Totenhema, danas komentator Skaj Sporta.

"Njukasl sada gleda Aleksandra Mitrovića i misli se ´možda je ipak trebalo da budemo strpljiviji sa njim´. Kakav je to talenat! Ima tako mnogo veštine. Kada klubovi traže da kupe top napadača, Aleksandar Mitrović ispunjava sve uslove. Mogu lagano da odu direktno kod njega. Zna da igra nogom. Sve uslove ispunjava. Za 23.000.000 funti, Mitrović je kupljen za džabe", rekao je Rednap.

Mitrovićev gol protiv Votforda ovoga vikenda bio je njegov 17. gol od 3. februara. Nijedan igrač na Ostrvu nije postigao toliko golova u ovom periodu.

Najbliži mu je Mohamed Salah, fantastični fudbaler Liverpula, sa 15 datih golova. Iza njih je Vil Grig sa 14 golova. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar