Вечерас се бира најбољи...

Роналдо је љут и бојкотује, Модрић фаворит! Видећемо и који гол ће бити изабран за најлепши. . .

Фудбал 24.09.2018 | 17:30
Вечерас се бира најбољи...
Кристијано Роналдо је љут и неће вечерас присуствовати гала свечаности у Лондону коју ће организовати ФИФА како би прогласила најбоље у току године.

Португалац је један од тројице финалиста за титулу најбољег играча, али неће допутовати на свечаност. Као што је то урадио недавно на УЕФА додели награда, тако ће вечерас прескочити и ФИФА свечаност. Сматра да му је учињена неправда и да нико осим њега не заслужује звање најбољег на свету...

А као први фаворит за титулу најбољег фудбалера света у избору ФИФА се наводи Лука Модрић. Поред Португалца и Хрвата, ту је и Мохамед Салах, али његове шансе су мале. Хрватски везиста је главни кандидат да наследи Роналда на ФИФА трону.

Гласање за најбољег је већ завршено и до вечерас се ништа не може променити. Очигледно да су резултати процурили до ушију самих фудбалера и да Роналдо зна да неће бити проглашен за најбољег. Зато не жели прсисуствује манифестацији на којој је побеђивао у претходне две године. Овога пута не жели да гледа бившег саиграча из Реала на месту за које сматра да припада њему.

У Лондону ће се бирати и најбоља фудбалерка, најбољи тренер, најбољи голман, најбољи тренер у женском фудбалу и најлепши гол. Роналдо је међу 10 номинованих и у категорији за гол године захваљујући маказицама против Јувентуса. Видећемо да ли ће победити у борби за ту награду...

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар