Večeras se bira najbolji...

Ronaldo je ljut i bojkotuje, Modrić favorit! Videćemo i koji gol će biti izabran za najlepši. . .

Fudbal 24.09.2018 | 17:30
Večeras se bira najbolji...
Kristijano Ronaldo je ljut i neće večeras prisustvovati gala svečanosti u Londonu koju će organizovati FIFA kako bi proglasila najbolje u toku godine.

Portugalac je jedan od trojice finalista za titulu najboljeg igrača, ali neće doputovati na svečanost. Kao što je to uradio nedavno na UEFA dodeli nagrada, tako će večeras preskočiti i FIFA svečanost. Smatra da mu je učinjena nepravda i da niko osim njega ne zaslužuje zvanje najboljeg na svetu...

A kao prvi favorit za titulu najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA se navodi Luka Modrić. Pored Portugalca i Hrvata, tu je i Mohamed Salah, ali njegove šanse su male. Hrvatski vezista je glavni kandidat da nasledi Ronalda na FIFA tronu.

Glasanje za najboljeg je već završeno i do večeras se ništa ne može promeniti. Očigledno da su rezultati procurili do ušiju samih fudbalera i da Ronaldo zna da neće biti proglašen za najboljeg. Zato ne želi prsisustvuje manifestaciji na kojoj je pobeđivao u prethodne dve godine. Ovoga puta ne želi da gleda bivšeg saigrača iz Reala na mestu za koje smatra da pripada njemu.

U Londonu će se birati i najbolja fudbalerka, najbolji trener, najbolji golman, najbolji trener u ženskom fudbalu i najlepši gol. Ronaldo je među 10 nominovanih i u kategoriji za gol godine zahvaljujući makazicama protiv Juventusa. Videćemo da li će pobediti u borbi za tu nagradu...

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar