Вулетић: Офталмолог, тужилац, судија Вишег суда…!

Владимир Вулетић, потпредседник фудбалског клуба Партизан, оштро је критиковао понашање челника највећег ривала Црвене звезде.

Фудбал 24.09.2018 | 16:15
Вулетић: Офталмолог, тужилац, судија Вишег суда…!
Вулетић је реаговао на бурна дешавања са 158. "вечитог дербија" који је обележио сумњив гол Ричмонда Боаћеа, а после којег је Владимир Стојковић истакао да се стиди што је Србин.

На ту његову реакцију надовезао се спортски директор Звезде Митар Мркела речима да је "Стојковићево понашање за хитно лечење на психијатрији".

Врло брзо је стигао одговор и са друге стране "брда". 

"Могу да вам кажем свој лични став, своје виђење меча, као искрени и увек реални навијач Партизана. Мислим да не мора да се поставља питање ко је био бољи и шта се тамо на терену десило. Али... За решење свих проблема у српском фудбалу довољен је један стручан офталмолог, један частан медиј, један бескомпромисни тужилац за организовани криминал и један скрупулозан судија Вишег суда. То је уједно и моја порука спортском директору Митру Мркели на све оно што је изговорио после утакмице", написао је Вулетић на друштвеним мрежама. 

Потом је, у свом стилу, наставио. 

"Послаћу и једну правну поруку у Његошевим речима: ‘Вук на овцу своје право има ка` тирјанин на слаба човјека. Ал’ тирјанству стати ногом за врат, довести га спознанију права, то је људска дужност најсветија", закључио је Вулетић.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Дјунта бл

24.09.2018 14:32

На на на на на на на на на, лига шампиона...

ОДГОВОРИТЕ