Vuletić: Oftalmolog, tužilac, sudija Višeg suda…!

Vladimir Vuletić, potpredsednik fudbalskog kluba Partizan, oštro je kritikovao ponašanje čelnika najvećeg rivala Crvene zvezde.

Fudbal 24.09.2018 | 16:15
Vuletić: Oftalmolog, tužilac, sudija Višeg suda…!
Vuletić je reagovao na burna dešavanja sa 158. "večitog derbija" koji je obeležio sumnjiv gol Ričmonda Boaćea, a posle kojeg je Vladimir Stojković istakao da se stidi što je Srbin.

Na tu njegovu reakciju nadovezao se sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela rečima da je "Stojkovićevo ponašanje za hitno lečenje na psihijatriji".

Vrlo brzo je stigao odgovor i sa druge strane "brda". 

"Mogu da vam kažem svoj lični stav, svoje viđenje meča, kao iskreni i uvek realni navijač Partizana. Mislim da ne mora da se postavlja pitanje ko je bio bolji i šta se tamo na terenu desilo. Ali... Za rešenje svih problema u srpskom fudbalu dovoljen je jedan stručan oftalmolog, jedan častan medij, jedan beskompromisni tužilac za organizovani kriminal i jedan skrupulozan sudija Višeg suda. To je ujedno i moja poruka sportskom direktoru Mitru Mrkeli na sve ono što je izgovorio posle utakmice", napisao je Vuletić na društvenim mrežama. 

Potom je, u svom stilu, nastavio. 

"Poslaću i jednu pravnu poruku u Njegoševim rečima: ‘Vuk na ovcu svoje pravo ima ka` tirjanin na slaba čovjeka. Al’ tirjanstvu stati nogom za vrat, dovesti ga spoznaniju prava, to je ljudska dužnost najsvetija", zaključio je Vuletić.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Djunta bl

24.09.2018 16:32

Na na na na na na na na na, liga šampiona...

ODGOVORITE