Насмрт претукао госта због пива!

Марко Т. (33), власник кафића "М 13", ухапшен је због сумње да је убио Зорана Бошковића (51) након што је он пијан дошао у клуб да тражи још пића.

Србија 24.09.2018 | 10:56
Насмрт претукао госта због пива!
Марко Т. (33), власник кафића "М 13" у Рибарима код Шапца, ухапшен је због сумње да је у ноћи између суботе и недеље убио госта локала Зорана Бошковића (51) из истог места.

Како незванично сазнајемо, злочин се догодио у локалном кафићу и претходила му је свађа Марка Т. и Бошковића због пива.
- Зоран је дошао у кафић касно у ноћ. Тражио је од конобара да му донесу пиво, али пошто је већ био прилично припит, нису желели да му дају алкохол. Због тога је избила свађа између њега и власника локала која је потом прерасла у физички обрачун - каже за Курир један очевидац туче.

Бошковић пао на бетон

Он додаје да су се власник кафића и Бошковић тукли рукама и ногама, али да је у једном моменту Марко Т. зграбио пикслу са стола и њом ударио госта, који је пао на бетон.

- Још увек се чекају резултати обдукције који ће показати да ли је за Зорана Бошковића кобан био неки од удараца који је задобио или евентуално пад на бетон - каже извор из истраге.

Мештани Рибара били су шокирани трагедијом која се догодила. Како кажу, ухапшени Марко Т. није у њиховом месту познат као особа која прави инциденте.

- Познајем га као добро дете. Сигуран сам да није имао намеру да убије Зорана. Никада није био локални насилник, нити учесник обрачуна, иако већ годинама држи кафић у ком се окупља омладина. Он и Зоран се дуго познају, познају им се и породице - каже један мештанин.

Обожавао моторе

Он додаје и да је убијени Бошковић обожавао моторе и да ни он није био склон сукобима.

- Не могу да поверујем да га више нема и да се обична расправа завршила овако. Могуће је да су и један и други попили и да им је због тога био краћи фитиљ. Колико знам, између њих није постојао неки сукоб одраније - каже становник овог места.

Хоби

Зоран Бошковић, како кажу становници Рибара код Шапца, возио је моторе и био члан мото-клуба Друмски ратници Рибари.

- Сви су га овде знали по томе што је стално возио моторе. Они су му били, такорећи, опсесија. И зими и лети је кроз Рибаре пролазио на својим двоточкашима - каже познаник убијеног.

Извор: Курир

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

израелац

24.09.2018 09:06

Несретан случај... све је то афекат

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

24.09.2018 11:26

Треба брате да влада Србије донесе одлуку да се смију само пластицне пиксле дрзати у биртијама овоквог типа.

Name

израелац

24.09.2018 12:03

А требао га је пустити да пије, свеједно би умро од алкохола... видиш да је нека будала у потању

Name

Сведска

27.09.2018 06:54

Алкохол је Мајка свих зала.

ОДГОВОРИТЕ