Nasmrt pretukao gosta zbog piva!

Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13", uhapšen je zbog sumnje da je ubio Zorana Boškovića (51) nakon što je on pijan došao u klub da traži još pića.

Srbija 24.09.2018 | 10:56
Nasmrt pretukao gosta zbog piva!
Marko T. (33), vlasnik kafića "M 13" u Ribarima kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje ubio gosta lokala Zorana Boškovića (51) iz istog mesta.

Kako nezvanično saznajemo, zločin se dogodio u lokalnom kafiću i prethodila mu je svađa Marka T. i Boškovića zbog piva.
- Zoran je došao u kafić kasno u noć. Tražio je od konobara da mu donesu pivo, ali pošto je već bio prilično pripit, nisu želeli da mu daju alkohol. Zbog toga je izbila svađa između njega i vlasnika lokala koja je potom prerasla u fizički obračun - kaže za Kurir jedan očevidac tuče.

Bošković pao na beton

On dodaje da su se vlasnik kafića i Bošković tukli rukama i nogama, ali da je u jednom momentu Marko T. zgrabio pikslu sa stola i njom udario gosta, koji je pao na beton.

- Još uvek se čekaju rezultati obdukcije koji će pokazati da li je za Zorana Boškovića koban bio neki od udaraca koji je zadobio ili eventualno pad na beton - kaže izvor iz istrage.

Meštani Ribara bili su šokirani tragedijom koja se dogodila. Kako kažu, uhapšeni Marko T. nije u njihovom mestu poznat kao osoba koja pravi incidente.

- Poznajem ga kao dobro dete. Siguran sam da nije imao nameru da ubije Zorana. Nikada nije bio lokalni nasilnik, niti učesnik obračuna, iako već godinama drži kafić u kom se okuplja omladina. On i Zoran se dugo poznaju, poznaju im se i porodice - kaže jedan meštanin.

Obožavao motore

On dodaje i da je ubijeni Bošković obožavao motore i da ni on nije bio sklon sukobima.

- Ne mogu da poverujem da ga više nema i da se obična rasprava završila ovako. Moguće je da su i jedan i drugi popili i da im je zbog toga bio kraći fitilj. Koliko znam, između njih nije postojao neki sukob odranije - kaže stanovnik ovog mesta.

Hobi

Zoran Bošković, kako kažu stanovnici Ribara kod Šapca, vozio je motore i bio član moto-kluba Drumski ratnici Ribari.

- Svi su ga ovde znali po tome što je stalno vozio motore. Oni su mu bili, takoreći, opsesija. I zimi i leti je kroz Ribare prolazio na svojim dvotočkašima - kaže poznanik ubijenog.

Izvor: Kurir

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

izraelac

24.09.2018 11:06

Nesretan slučaj... sve je to afekat

ODGOVORITE
Name

Kiki

24.09.2018 13:26

Treba brate da vlada Srbije donese odluku da se smiju samo plasticne piksle drzati u birtijama ovokvog tipa.

Name

izraelac

24.09.2018 14:03

A trebao ga je pustiti da pije, svejedno bi umro od alkohola... vidiš da je neka budala u potanju

Name

Svedska

27.09.2018 08:54

Alkohol je Majka svih zala.

ODGOVORITE