Још од Владимира Стојковића...

Виша сила, Звезда мора да буде шампион! Судија почео да виче пре шута. . .  „Није ни чудо да нам се на Мундијалу дешавају онакве ситуације као против Швајцарцке. Бог све види. . . “

Фудбал 24.09.2018 | 18:15
Још од Владимира Стојковића...
Владимир Стојковић је плануо после дербија и у изјави за ТВ Арена Спорт отишао толико далеко да је најавио одрицање од српског држављанства. Никако Партизанов голман није могао да се помири са контроверзним голом Боаћија.

Ни када се глава мало охладила после меча, у микс зони, Стојковић није могао да се смири...

„Видели смо још једну историјску ситуацију на нашем стадиону. Наравно, против Партизана. Ништа другачије нисмо ни могли да очекујемо. Али из ове коже се не може јер је то очигледно виша сила... Није ни чудо да нам се на Мундијалу дешавају онакве ситуације као против Швајцарцке. Бог све види...“, рекао је Стојковићновинарима испред стадиона.

Потом је детаљније објасио спорну ситуацију.

„Нема шансе да је судија могао да види да ли је лопта целим обимом прешла линију јер сам га је покривао телом. Усталом, можете видети ту слику и на Моцарту. Имао сам бар једно 70 оваквих ситуација у досадашњој каријери и никад ми судије нису свирале гол. Судија иза гола је кренуо да виче да је гол малтене пре и него што је Боаћи скочио и шутирао. И све ово делује као да је режија...“

А изјава о пасошу? Да ли и даље стоји?

„Не остаје ми ништа друго. За шта имам да се борим? Изгледа да Звезда мора да буде прва. Невероватно да нас понижавају на нашем стадиону. Као са нисмо део Србије... А вечерас су расплакали много деце у овој земљи. Наравно, не желим тиме да умањим Звездин пласман у Лигу шампиона и успех који су направили. Али, вечерас смо били много боља екипа“.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар спорт

Коментари / 0

Оставите коментар