Još od Vladimira Stojkovića...

Viša sila, Zvezda mora da bude šampion! Sudija počeo da viče pre šuta. . .  „Nije ni čudo da nam se na Mundijalu dešavaju onakve situacije kao protiv Švajcarcke. Bog sve vidi. . . “

Fudbal 24.09.2018 | 18:15
Još od Vladimira Stojkovića...
Vladimir Stojković je planuo posle derbija i u izjavi za TV Arena Sport otišao toliko daleko da je najavio odricanje od srpskog državljanstva. Nikako Partizanov golman nije mogao da se pomiri sa kontroverznim golom Boaćija.

Ni kada se glava malo ohladila posle meča, u miks zoni, Stojković nije mogao da se smiri...

„Videli smo još jednu istorijsku situaciju na našem stadionu. Naravno, protiv Partizana. Ništa drugačije nismo ni mogli da očekujemo. Ali iz ove kože se ne može jer je to očigledno viša sila... Nije ni čudo da nam se na Mundijalu dešavaju onakve situacije kao protiv Švajcarcke. Bog sve vidi...“, rekao je Stojkovićnovinarima ispred stadiona.

Potom je detaljnije objasio spornu situaciju.

„Nema šanse da je sudija mogao da vidi da li je lopta celim obimom prešla liniju jer sam ga je pokrivao telom. Ustalom, možete videti tu sliku i na Mocartu. Imao sam bar jedno 70 ovakvih situacija u dosadašnjoj karijeri i nikad mi sudije nisu svirale gol. Sudija iza gola je krenuo da viče da je gol maltene pre i nego što je Boaći skočio i šutirao. I sve ovo deluje kao da je režija...“

A izjava o pasošu? Da li i dalje stoji?

„Ne ostaje mi ništa drugo. Za šta imam da se borim? Izgleda da Zvezda mora da bude prva. Neverovatno da nas ponižavaju na našem stadionu. Kao sa nismo deo Srbije... A večeras su rasplakali mnogo dece u ovoj zemlji. Naravno, ne želim time da umanjim Zvezdin plasman u Ligu šampiona i uspeh koji su napravili. Ali, večeras smo bili mnogo bolja ekipa“.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star sport

Komentari / 0

Ostavite komentar