Мркела: Стојковићево понашање за хитно лијечење!

"Те изјаве су задојене мржњом", порука је спортског директора Црвене звезде.

Фудбал 24.09.2018 | 12:45
Мркела: Стојковићево понашање за хитно лијечење!
Партизан и Црвена звезда одиграли су нерешено у 158. "вечитом дербију", после којег ће се најдуже причати о изједначујућем голу црвено-белих.

Центарфор гостију Ричмонд Боаћи је у 72. минуту поставио коначних 1:1 након што је арбитар Данило Грујић уважио асистенцију помоћника да је лопта прешла гол црту читавим пречником, пре него што је Партизанов голман одбранио и избацио у поље.

Након меча, Стојковић је рекао у изјави за ТВ Арена спорт да га је "срамота што је Србин" и да ће се "сутра одрећи српског пасоша", а спортски директор Црвене звезде Митар Мркела је у изјави достављеној медијима одговорио на то, такође веома тешким речима и поруком да је такво понашање "за психијатрију".

"Сасвим јасно се види да је лопта у ваздуху прешла гол линију пола метра, гол је чист као суза. Као спортиста не могу да прихватим овакве изјаве голмана Стојковића, изјаве задојене мржњом. Овакво понашање захтева хитно лечење, ово је за психијатрију", изјавио је Мркела.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

СРАМОТА!

24.09.2018 11:37

Зашто Партизану никад против Звезде не признају овакве голове? Сетите се само кад је признат гол након што је лопта враћена из гол аута! СРАМОТНО!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

24.09.2018 18:47

Ја сам Звездаш али лопта није цијелим обимом прешла а камоли пола метра. Мркела га усра за десетку. Овакве изјаве само завађају ова два клуба.

ОДГОВОРИТЕ