Mrkela: Stojkovićevo ponašanje za hitno liječenje!

"Te izjave su zadojene mržnjom", poruka je sportskog direktora Crvene zvezde.

Fudbal 24.09.2018 | 12:45
Mrkela: Stojkovićevo ponašanje za hitno liječenje!
Partizan i Crvena zvezda odigrali su nerešeno u 158. "večitom derbiju", posle kojeg će se najduže pričati o izjednačujućem golu crveno-belih.

Centarfor gostiju Ričmond Boaći je u 72. minutu postavio konačnih 1:1 nakon što je arbitar Danilo Grujić uvažio asistenciju pomoćnika da je lopta prešla gol crtu čitavim prečnikom, pre nego što je Partizanov golman odbranio i izbacio u polje.

Nakon meča, Stojković je rekao u izjavi za TV Arena sport da ga je "sramota što je Srbin" i da će se "sutra odreći srpskog pasoša", a sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela je u izjavi dostavljenoj medijima odgovorio na to, takođe veoma teškim rečima i porukom da je takvo ponašanje "za psihijatriju".

"Sasvim jasno se vidi da je lopta u vazduhu prešla gol liniju pola metra, gol je čist kao suza. Kao sportista ne mogu da prihvatim ovakve izjave golmana Stojkovića, izjave zadojene mržnjom. Ovakvo ponašanje zahteva hitno lečenje, ovo je za psihijatriju", izjavio je Mrkela.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

СРАМОТА!

24.09.2018 11:37

Зашто Партизану никад против Звезде не признају овакве голове? Сетите се само кад је признат гол након што је лопта враћена из гол аута! СРАМОТНО!

ODGOVORITE
Name

Rade

24.09.2018 18:47

Ja sam Zvezdaš ali lopta nije cijelim obimom prešla a kamoli pola metra. Mrkela ga usra za desetku. Ovakve izjave samo zavađaju ova dva kluba.

ODGOVORITE