Владимир Стојковић: СРАМНО! Одричем се пасоша!

Голман Партизана Владимир Стојковић изузетно бесан на одлуку судија да досуде гол Црвеној звезди за изједначење у 158. "вечитом дербију". "Одрећи ћу се српског држављанства сутра!" Потом додатно говорио о тој ситуацији.

Фудбал 24.09.2018 | 09:45
Владимир Стојковић: СРАМНО! Одричем се пасоша!
"Срамно, срамно, срамно!!! Први пут у животу ме је срамота што сам Србин, сутра ћу се одрећи српског држављанства!", киптио је од беса голман Партизана Владимир Стојковић, после ремија у 158. "вечитом дербију".

Стојковић нема дилему - Звезди није требало да буде признат гол у 72. минуту. Он је, каже, извадио лопту на време.

"Знате како се осећам? Не знам шта да вам кажем, Да би био гол мораш да будеш сигуран 300%, а он то није могао да види. Ја сам био у голу, извадио сам лопту. Кунем вам се да није гол. Свака част играчима Звезде на борбености и свему, али ово што смо вдиели... срамота ме што сам члан ове државе", рекао је голман Партизана.

Стојковић је потом изашао пред новинаре и додатно говорио о тој ситуацији:

"Историјска ситуација, наравно, против Патизана, Нисмо ни очекивали да ће бити другачије. Шта друго рећи, ми не можемо из ове коже, виша сила... И да је био гол, он није могао да види. Десет снимака се види да да сам целим телом иза лопте. Судија је почео је да виче да је гол пре него што је Боаћи скочио, значи изрежирано је, ми нисмо смели да победимо. Зато сам све оно изјавио и стојим иза тога. Не умањујем Звездин успех у Лиги шампиона, честитам им од срца. Али, показали смо да смо били много бољи, али некад не можеш против више силе".

Новинари су поново питали Стојковића да ли остаје при томе да ће да преда српски пасош:

"Не остаје ми ништа друго. Све разумем - да Звезда треба да буде, и нека буде прва, али немојте да нам ово радите, да пишете историју на нашем стадиону, да понижавате наше навијаче, наш кллуб, као да нисмо део Србије, као да смо не знам одакле. Срамота ме је и не бежим од тога да ме је срамота. Расплакали су данас много деце, много навјача. Немам ништа против навијача Звезде, била је лепа атмосфера... Била је нека виша сила, дефинитивно".

Истакао је да је убеђен да није гол.

"Имао сам 100 ситуација оваквих у животу и никад нико није свирао гол. И да је ушла у гол судија са моје леве стране (Ђокић, прим. аут.) није могао да види, гарантујем. А одмах је рексо да је гол. Није ни чудо што нам се дешавају онакве ствари као против Швајцарске, да нам оно раде, јер ми то заслужујемо, због овога што се дешава овде, а Бог све види".

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

миле

24.09.2018 09:25

Теско је реци јел гол или није. из мога дугогодисњег искуства лицно мислим да није гол. партизан је остецен.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Балтазар

24.09.2018 09:51

Кога брига ста лапрда ситна продана дуса..

ОДГОВОРИТЕ