Vladimir Stojković: SRAMNO! Odričem se pasoša!

Golman Partizana Vladimir Stojković izuzetno besan na odluku sudija da dosude gol Crvenoj zvezdi za izjednačenje u 158. "večitom derbiju". "Odreći ću se srpskog državljanstva sutra!" Potom dodatno govorio o toj situaciji.

Fudbal 24.09.2018 | 09:45
Vladimir Stojković: SRAMNO! Odričem se pasoša!
"Sramno, sramno, sramno!!! Prvi put u životu me je sramota što sam Srbin, sutra ću se odreći srpskog državljanstva!", kiptio je od besa golman Partizana Vladimir Stojković, posle remija u 158. "večitom derbiju".

Stojković nema dilemu - Zvezdi nije trebalo da bude priznat gol u 72. minutu. On je, kaže, izvadio loptu na vreme.

"Znate kako se osećam? Ne znam šta da vam kažem, Da bi bio gol moraš da budeš siguran 300%, a on to nije mogao da vidi. Ja sam bio u golu, izvadio sam loptu. Kunem vam se da nije gol. Svaka čast igračima Zvezde na borbenosti i svemu, ali ovo što smo vdieli... sramota me što sam član ove države", rekao je golman Partizana.

Stojković je potom izašao pred novinare i dodatno govorio o toj situaciji:

"Istorijska situacija, naravno, protiv Patizana, Nismo ni očekivali da će biti drugačije. Šta drugo reći, mi ne možemo iz ove kože, viša sila... I da je bio gol, on nije mogao da vidi. Deset snimaka se vidi da da sam celim telom iza lopte. Sudija je počeo je da viče da je gol pre nego što je Boaći skočio, znači izrežirano je, mi nismo smeli da pobedimo. Zato sam sve ono izjavio i stojim iza toga. Ne umanjujem Zvezdin uspeh u Ligi šampiona, čestitam im od srca. Ali, pokazali smo da smo bili mnogo bolji, ali nekad ne možeš protiv više sile".

Novinari su ponovo pitali Stojkovića da li ostaje pri tome da će da preda srpski pasoš:

"Ne ostaje mi ništa drugo. Sve razumem - da Zvezda treba da bude, i neka bude prva, ali nemojte da nam ovo radite, da pišete istoriju na našem stadionu, da ponižavate naše navijače, naš kllub, kao da nismo deo Srbije, kao da smo ne znam odakle. Sramota me je i ne bežim od toga da me je sramota. Rasplakali su danas mnogo dece, mnogo navjača. Nemam ništa protiv navijača Zvezde, bila je lepa atmosfera... Bila je neka viša sila, definitivno".

Istakao je da je ubeđen da nije gol.

"Imao sam 100 situacija ovakvih u životu i nikad niko nije svirao gol. I da je ušla u gol sudija sa moje leve strane (Đokić, prim. aut.) nije mogao da vidi, garantujem. A odmah je rekso da je gol. Nije ni čudo što nam se dešavaju onakve stvari kao protiv Švajcarske, da nam ono rade, jer mi to zaslužujemo, zbog ovoga što se dešava ovde, a Bog sve vidi".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mile

24.09.2018 09:25

Tesko je reci jel gol ili nije. iz moga dugogodisnjeg iskustva licno mislim da nije gol. partizan je ostecen.

ODGOVORITE
Name

Baltazar

24.09.2018 09:51

Koga briga sta laprda sitna prodana dusa..

ODGOVORITE