Филип Филиповић: Вратићу се ускоро у Партизан!

"Али у другачијој улози од играчке", каже један од најбољих ватерполиста света.

Остали спортови 24.09.2018 | 20:30
Филип Филиповић: Вратићу се ускоро у Партизан!
Филип Филиповић је човек који је у ватерполу освојио све. И са клубом и са репрезентацијом. И на личном плану, ако хоћете. Један је од најбољих ватерполиста свих времена.

Почео је каријеру у ВК Партизан, а са црно-белом капицом на глави је играо осам сезона. У разговору за Блиц открио је да ће
се ускоро вратити у свој клуб. Али не као играч.

"Ускоро (ћу се вратити). И то у другачијој улози од играчке. Време је да Партизану вратимо стари сјај", рекао је Филиповић за Блиц.

Српски ватерполиста је каријеру почео 2000. године управо у Партизану са својих 13 година. Вратио је у поменутом разговору мало филм и на тај период.

"Када сте дете, онда сањате велике снове, тако да не могу да кажем да нисам сањао да ћу једног дана бити најбољи на свету. Али, као и остали, били су то дечачки снови, далеки од реалности. Једино што сам и тада, као мали, имао зацртано да ћу дати све од себе да дођем до циља. Сматрам да су ме рад, одрицање и посвећеносто довели до тога што сам данас", рекао је Филиповић.

Он данас има 31 годину и у каријери је поред Партизана играо за Про Реко у два наврата (где је и сада), као и за Раднички из Крагујевца од 2012. до 2014. године.

Очигледно му је идеја да се врати у Партизан и помогне му са неке од функција у клубу да га врати на пут старе славе. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар