Син ножем усмртио оца у Бечу

Стравичан злочин одиграо се у Бечу када је Игор Стевић (29) кухињским ножем усмртио оца Карла Стевића (51), па након крвавог пира изашао из стана да прошета пса.
 

Свијет 23.09.2018 | 18:24
Син ножем усмртио оца у Бечу
Како се сазнаје, породица Стевић има аустријско држављанство, а родом су из Србије. Већ дуго година живе и раде у Бечу, а у своје родно село долазе само док су на одмору.

Према последњим сазнањима, рођаци породице Стевић кажу да је до овог крвавог пира дошло након свађе која је избила између Карла и његовог сина Игора.

- Игор је наводно користио опојне дроге, па је његов отац који се прије неки дан вратио са одмора из Србије, у петак увече након што се вратио с посла посвађао са Игором јер га је молио да крене на лијечење, а он је одбио - кажу рођаци.

Како незванично сазнаје ТПКнеwс од извора из аустријске полиције, Игор је вец́ био ухапшен неколико пута због дроге.

- Након свађе, Игор је ушао у кухињу, узео нож који је стајао на столу, пришао је свом оцу с леђа док је овај кухао кафу и задао му вишеструке ране ножем. Након тога позвао је свог брата и рекао му је да је убио оца. Његов брат је одмах алармирао полицију. У међувремену како полиција и хитна нису брзо стигле, Игорова мајка вратила се куц́и из шетње и пронашла супруга са убодним ранама у кухињи - рекао је извор из аустријске полиције.

Хитна помоц́ је покушала да реанимира жртву, али на жалост безуспјешно, љекари су могли само констатирати Карлову смрт. Полиција је потврдила да је Карло задобио вишеструке ране нанијете ножем.

Према последњим сазнањима, 20 минута касније, осумњичени је ухапшен у оближњем парку док је шетао пса.

(Агенције)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ПОСМАТРАЦ

23.09.2018 16:42

Дјаволска посла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ивона

23.09.2018 18:09

Бозе недај,кад дјаво прсте умијеса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

23.09.2018 19:49

Сина сам спасио од ове посасти, исцупао из свијета дроге и кад цитам овакве вијести и срце и дуса ми плацу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

23.09.2018 19:51

Боримо се против дилера и криминала . Правда за Давида и нашу дјецу. Овај монак је жртва, Сигурно ме сада сви осудују због ове изјаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Будала као и ти

23.09.2018 23:04

Синан Сакић,сине мој.

ОДГОВОРИТЕ