Sin nožem usmrtio oca u Beču

Stravičan zločin odigrao se u Beču kada je Igor Stević (29) kuhinjskim nožem usmrtio oca Karla Stevića (51), pa nakon krvavog pira izašao iz stana da prošeta psa.
 

Svijet 23.09.2018 | 18:24
Sin nožem usmrtio oca u Beču
Kako se saznaje, porodica Stević ima austrijsko državljanstvo, a rodom su iz Srbije. Već dugo godina žive i rade u Beču, a u svoje rodno selo dolaze samo dok su na odmoru.

Prema poslednjim saznanjima, rođaci porodice Stević kažu da je do ovog krvavog pira došlo nakon svađe koja je izbila između Karla i njegovog sina Igora.

- Igor je navodno koristio opojne droge, pa je njegov otac koji se prije neki dan vratio sa odmora iz Srbije, u petak uveče nakon što se vratio s posla posvađao sa Igorom jer ga je molio da krene na liječenje, a on je odbio - kažu rođaci.

Kako nezvanično saznaje TPKnews od izvora iz austrijske policije, Igor je već bio uhapšen nekoliko puta zbog droge.

- Nakon svađe, Igor je ušao u kuhinju, uzeo nož koji je stajao na stolu, prišao je svom ocu s leđa dok je ovaj kuhao kafu i zadao mu višestruke rane nožem. Nakon toga pozvao je svog brata i rekao mu je da je ubio oca. Njegov brat je odmah alarmirao policiju. U međuvremenu kako policija i hitna nisu brzo stigle, Igorova majka vratila se kući iz šetnje i pronašla supruga sa ubodnim ranama u kuhinji - rekao je izvor iz austrijske policije.

Hitna pomoć je pokušala da reanimira žrtvu, ali na žalost bezuspješno, ljekari su mogli samo konstatirati Karlovu smrt. Policija je potvrdila da je Karlo zadobio višestruke rane nanijete nožem.

Prema poslednjim saznanjima, 20 minuta kasnije, osumnjičeni je uhapšen u obližnjem parku dok je šetao psa.

(Agencije)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

POSMATRAC

23.09.2018 18:42

Djavolska posla.

ODGOVORITE
Name

Ivona

23.09.2018 20:09

Boze nedaj,kad djavo prste umijesa.

ODGOVORITE
Name

zoran

23.09.2018 21:49

Sina sam spasio od ove posasti, iscupao iz svijeta droge i kad citam ovakve vijesti i srce i dusa mi placu.

ODGOVORITE
Name

Bl

23.09.2018 21:51

Borimo se protiv dilera i kriminala . Pravda za Davida i našu djecu. Ovaj monak je žrtva, Sigurno me sada svi osuduju zbog ove izjave.

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

24.09.2018 01:04

Sinan Sakić,sine moj.

ODGOVORITE