За боље сутра уз подршку народа

Црква Свете Великомученице Недјеље у семберском селу Хасе данас је прославила своју крсну славу. Празник је обиљежен служењем Свете литургије којој је присуство великог броја мјештана, те високе званице из политичког живота Српске и БиХ.

Република Српска 23.09.2018 | 15:10
За боље сутра уз подршку народа
Српска православна црква увијек је окупљала Србе са свих страна свијета, без обзира на политичке ставове, разлике, интересовања, поручио је српски члан Предсједништва БиХ Младен Иванић.



"Добио сам позив од пријатеља и увијек ми је задовољство да се одазовем на овакве догађаје јер је увијек добро бити са својим народом. Ово је простор који итекако има значаја за цијелу Бијељину", рекао је Младен Иванић, српски члан Предсједништва БиХ. 

Обиљежавању крсне славе храма у Хасама присуствовало је преко 600 мјештана.



"Република Српска је најбоље мјесто за живот, али је потребно много више посла, достојанства и правде. Семберија и Бијељина су веома битни за будућност Републике Српске, а сваки педаљ Српске заслужује пуну пажњу и сваки дио Републике Српске може да учествује у промјени овог друштва да га направи нормалнијим, озбиљнијим и стручнијим", рекао је Бранислав Бореновић, посланик ПДП-а у НС Републике Српске. 



"Празнична атмосфера, добра енергија и ведар дух данас се осјети у МЗ Хасе", оцијенио је и Славиша Марковић, предсједник Скупштине Бијељине

Српска треба своје грађане, своју омладину која ће креирати и градити боље мјесто за живот, поручено је са прославе крсне славе храма Свете Великомученице Недјеље у семберском селу Хасе.

(БН)

Коментари / 0

Оставите коментар