Za bolje sutra uz podršku naroda

Crkva Svete Velikomučenice Nedjelje u semberskom selu Hase danas je proslavila svoju krsnu slavu. Praznik je obilježen služenjem Svete liturgije kojoj je prisustvo velikog broja mještana, te visoke zvanice iz političkog života Srpske i BiH.

Republika Srpska 23.09.2018 | 15:10
Za bolje sutra uz podršku naroda
Srpska pravoslavna crkva uvijek je okupljala Srbe sa svih strana svijeta, bez obzira na političke stavove, razlike, interesovanja, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.



"Dobio sam poziv od prijatelja i uvijek mi je zadovoljstvo da se odazovem na ovakve događaje jer je uvijek dobro biti sa svojim narodom. Ovo je prostor koji itekako ima značaja za cijelu Bijeljinu", rekao je Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH. 

Obilježavanju krsne slave hrama u Hasama prisustvovalo je preko 600 mještana.



"Republika Srpska je najbolje mjesto za život, ali je potrebno mnogo više posla, dostojanstva i pravde. Semberija i Bijeljina su veoma bitni za budućnost Republike Srpske, a svaki pedalj Srpske zaslužuje punu pažnju i svaki dio Republike Srpske može da učestvuje u promjeni ovog društva da ga napravi normalnijim, ozbiljnijim i stručnijim", rekao je Branislav Borenović, poslanik PDP-a u NS Republike Srpske. 



"Praznična atmosfera, dobra energija i vedar duh danas se osjeti u MZ Hase", ocijenio je i Slaviša Marković, predsjednik Skupštine Bijeljine

Srpska treba svoje građane, svoju omladinu koja će kreirati i graditi bolje mjesto za život, poručeno je sa proslave krsne slave hrama Svete Velikomučenice Nedjelje u semberskom selu Hase.

(BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar