Тинејџер се упуцао у главу

Седамнаестогодишњи Новосађанин рањен је у главу у ноћи између петка и суботе у улици Каће Дејановић у Новом насељу, а љекари се боре за његов живот.

Србија 23.09.2018 | 11:06
Тинејџер се упуцао у главу
Из извора полиције Блицу је речено да су прелимирани резултати истраге показали да је младић случајно из пиштоља испалио један хитац и погодио себе у главу.

“Инцидент се догодио око један сат након поноћи док се повређени младић играо пиштољем у присуству неколико другара. Према речима сведока, пиштољ је случајно опалио вероватно због нестручног руковања и ранио несрећног младића, тако да смо закључили да није реч о покушају убиства нити самоубиства”, рекао је за ''Блиц'' извор близак истрази.

Младић је без свјести колима Хитне помоћи превезен у Дјечију болницу и налази се на Одјељењу интензивне његе са прострелном раном главе у предјелу између образа и сљепоочнице.

“Младић је у изузетно тешком стању са ранама опасним по живот. Под константним је надзором лекара и давати било какве прогнозе о његовом опоравку је врло незахвално зато што је задобио изузетно тешке телесне повреде”, кратко је речено у Дјечијој болници.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Одговор

23.09.2018 09:12

Како смо ко друштво затајили.Оружуја свагдје .

ОДГОВОРИТЕ
Name

цаци

23.09.2018 09:16

Цуј слуцајно опалио?! Нема орузја које слуцајно опали. Нек се захвали родитељима који су га тако васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

23.09.2018 09:42

Пистољ се никад не окреце према себи или другима, осим у слуцају ако имате намјеру да убијете!

ОДГОВОРИТЕ