Tinejdžer se upucao u glavu

Sedamnaestogodišnji Novosađanin ranjen je u glavu u noći između petka i subote u ulici Kaće Dejanović u Novom naselju, a ljekari se bore za njegov život.

Srbija 23.09.2018 | 11:06
Tinejdžer se upucao u glavu
Iz izvora policije Blicu je rečeno da su prelimirani rezultati istrage pokazali da je mladić slučajno iz pištolja ispalio jedan hitac i pogodio sebe u glavu.

“Incident se dogodio oko jedan sat nakon ponoći dok se povređeni mladić igrao pištoljem u prisustvu nekoliko drugara. Prema rečima svedoka, pištolj je slučajno opalio verovatno zbog nestručnog rukovanja i ranio nesrećnog mladića, tako da smo zaključili da nije reč o pokušaju ubistva niti samoubistva”, rekao je za ''Blic'' izvor blizak istrazi.

Mladić je bez svjesti kolima Hitne pomoći prevezen u Dječiju bolnicu i nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege sa prostrelnom ranom glave u predjelu između obraza i sljepoočnice.

“Mladić je u izuzetno teškom stanju sa ranama opasnim po život. Pod konstantnim je nadzorom lekara i davati bilo kakve prognoze o njegovom oporavku je vrlo nezahvalno zato što je zadobio izuzetno teške telesne povrede”, kratko je rečeno u Dječijoj bolnici.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Odgovor

23.09.2018 09:12

Kako smo ko društvo zatajili.Oružuja svagdje .

ODGOVORITE
Name

caci

23.09.2018 09:16

Cuj slucajno opalio?! Nema oruzja koje slucajno opali. Nek se zahvali roditeljima koji su ga tako vaspitali.

ODGOVORITE
Name

decko

23.09.2018 09:42

Pistolj se nikad ne okrece prema sebi ili drugima, osim u slucaju ako imate namjeru da ubijete!

ODGOVORITE