Ивановић: Партизан изузетан, иако је млад!

"Партизан је показао да је изузетна екипа, млади су, али могу да играју на високом нивоу и да се боре за плеј-оф", рекао је Никола Ивановић након пласмана у финала АБА Суперкупа.

Кошарка 23.09.2018 | 11:45
Ивановић: Партизан изузетан, иако је млад!
"Плави" су жилави отпор Партизана сломили након 45 минута игре и тако изборили пласман у финале у којем чекају бољег из дуела Црвене звезде и Цедевите.

Црно-бијели су имали предност до 38. минута када је Никола Ивановић кошем и додатним бацањем осам секунди прије краја меча донио свом тиму поен предности.

Алексеј Николић потом је реализовао само једно бацање, а Ивановић промашио тројку за побједу коју су Црногорци на концу изборили у продужетку.

Плејмејкер је након меча истакао да је ово био веом исцрпљујући меч за Будућност.

''Партизан је показао да је изузетна екипа, млади су, али могу да играју на високом нивоу и да се боре за плеј-оф. На крају, морамо бити задовољни јер смо у финалу", рекао је за МОНДО Никола Ивановић.

Репрезентативац Црне Горе није био задовољан својом игром након меча, иако је постигао 10 поена.

"Било је изгубљених лопти, лоших рјешења у нападу, али то је утакмица за утакмицом. Играмо свака три дана тако да немам времена да 'патим'. Треба објективно анализирати и ићи даље", додаје Ивановић.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар