Ivanović: Partizan izuzetan, iako je mlad!

"Partizan je pokazao da je izuzetna ekipa, mladi su, ali mogu da igraju na visokom nivou i da se bore za plej-of", rekao je Nikola Ivanović nakon plasmana u finala ABA Superkupa.

Košarka 23.09.2018 | 11:45
Ivanović: Partizan izuzetan, iako je mlad!
"Plavi" su žilavi otpor Partizana slomili nakon 45 minuta igre i tako izborili plasman u finale u kojem čekaju boljeg iz duela Crvene zvezde i Cedevite.

Crno-bijeli su imali prednost do 38. minuta kada je Nikola Ivanović košem i dodatnim bacanjem osam sekundi prije kraja meča donio svom timu poen prednosti.

Aleksej Nikolić potom je realizovao samo jedno bacanje, a Ivanović promašio trojku za pobjedu koju su Crnogorci na koncu izborili u produžetku.

Plejmejker je nakon meča istakao da je ovo bio veom iscrpljujući meč za Budućnost.

''Partizan je pokazao da je izuzetna ekipa, mladi su, ali mogu da igraju na visokom nivou i da se bore za plej-of. Na kraju, moramo biti zadovoljni jer smo u finalu", rekao je za MONDO Nikola Ivanović.

Reprezentativac Crne Gore nije bio zadovoljan svojom igrom nakon meča, iako je postigao 10 poena.

"Bilo je izgubljenih lopti, loših rješenja u napadu, ali to je utakmica za utakmicom. Igramo svaka tri dana tako da nemam vremena da 'patim'. Treba objektivno analizirati i ići dalje", dodaje Ivanović.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar